BIO kokosový cukr

Kokosový cukr je přírodní, bezlepkové sladidlo, které má nízký glykemický index (GI 35) oproti běžnému řepnému cukru, který má GI 87. Je tedy ideální jako jeho plnohodnotná náhrada. Pokud držíte dietu a chcete sladit zdravěji, zvolte kokosový cukr. 

 

Hmotnost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: R32.202032.450 R32.202032.1000 Zvolte variantu
112 Kč / ks 219 Kč / ks od 112 Kč / ks 100 Kč bez DPH 196 Kč bez DPH od 100 Kč bez DPH 25 Kč / 100 g 22 Kč / 100 g
Kategorie: BIO suroviny
Záruka: 2 roky
Složení: 100 % BIO kokosový cukr
cukr kokos PhotoRoom.png PhotoRoom
Novinka Tip BIO

Popis produktu

Složení: 100 % BIO kokosový cukr. 

Skladování: Chraňte před přímým slunečním zářením.

Země původu: Indonésie.

Výživové údaje

Energetická hodnota na 100 g: 1559 kJ / 384 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 0,4 g (0,1 g), Sacharidy (z toho cukry): 93,4 g (86,9 g), Bílkoviny: 0 g, Sůl: 0,9 g

BIO KOKOSOVÝ CUKR, 1000 g

BIO kokosový cukr

Kokosový cukr je skvělou alternativou k běžnému bílému cukru. Není totiž ochuzen o cenné látky a je výživný. Má jemnou karamelovou chuť a vyrábí se z nektaru květů kokosových palem, takže se nemusíte bát, že by při jeho výrobě trpěla jediná palma. Navíc u nás najdete kokosový cukr pouze v BIO kvalitě, tedy pochází z ekologicky šetrného zemědělství.

Kokosový cukr pochází z jihovýchodní Asie a používá se asi tisíc let, u nás je však spíše novinkou. Je vzhledově podobný třtinovému cukru, ale má jemnější krystalky a také menší sladivost. Má karamelově-ovocnou chuť a je skvělý na pečení.

BIO kokosový cukr

Z hlediska nutričního složení v kokosovém cukru najdeme celou řadu minerálních látek a vitamínů, které pozitivně ovlivňují funkci našich orgánů a zdraví celého těla.

Dokonce obsahuje i antioxidanty a 14 druhů aminokyselin. Antioxidanty jsou účinné v boji s volnými radikály a chrání naše buňky před stárnutím. Aminokyseliny jsou zase důležité pro růst svalů, metabolismus a imunitní systém.

Jeho velkým benefitem je, že obsahuje nerozpustnou vlákninu inulin, která má schopnost zpomalit vstřebávání cukru do organismu, takže kokosový cukr nezpůsobuje takový cukrový šok, jako jiné potraviny s vyšším glykemickým indexem. Inulín navíc působí jako prebiotikum, to znamená, že slouží jako „potrava“ pro prospěšné bakterie ve střevech a zdravá střevní mikroflóra díky němu může jen vzkvétat.

BIO KOKOSOVÝ CUKR, 1000 g
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
PT Avatar autora | 13.12.2023
Přesně podle představy.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: