BIO kakaové máslo, 250 g

BIO Kakaové máslo vzniká drcením a lisováním bio kakaových bobů, za nízkých teplot. Má neutrální chuť. Je vhodné nejen do sladkých pokrmů, ale také na smažení či opékání – zkuste si připravit třeba rybu, krůtí prsa, či zeleninu na kakaovém másle!

 

Momentálně nedostupné (>5 ks)
Kód: R20.202020.250
135 Kč / ks 121 Kč bez DPH 54 Kč / 100 g
Kategorie: BIO suroviny
Záruka: 1 rok
Hmotnost: 0.25 kg
Složení: 100 % kakaové máslo BIO
Země původu: Peru
Certifikace BIO: Zemědělská produkce mimo EU
kakao maslo PhotoRoom.png PhotoRoom
BIO

Popis produktu

Složení: 100 % BIO kakaové máslo.

Skladování: Chraňte před přímým slunečním zářením.

Země původu: Peru / Dominikánská republika

Výživové údaje

Energetická hodnota na 100 g: 3754 kJ / 99,8 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 99,8 g (57,0-68,7 g), Sacharidy (z toho cukry): 0 g (0 g), Vláknina: 0 g, Bílkoviny: 0 g, Sůl: 0

KAKAOVÉ MÁSLO BIO, 250 g

BIO kakaové máslo 

BIO Kakaové máslo vzniká drcením a lisováním bio kakaových bobů, za nízkých teplot. Má neutrální chuť, neboť je dezodorizované vodní parou a tak má velmi univerzální použití.

Kakaové máslo se vyrábí z kakaových bobů z Peru, odkud pochází asi jen 1,6 % světové produkce. Odrůda kakaových bobů, které se používají na výrobu kakaového másla se jmenuje Criollo.


BIO kakaové máslo

Jedná se o jeden z nejstabilnějších tuků, protože obsahuje vhodné antioxidanty, které zabraňují žluknutí a proto je u kakaového másla možné, že vydrží dva až pět let bez výrazné změny struktury. Zároveň je díky tomu vhodné na smažení a opékání – zkuste si připravit třeba rybu, krůtí prsa, či zeleninu na kakaovém másle! Skvěle se hodí na pečení dezertů, moučníků nebo na přípravu krémů a kvalitních čokolád.

Má nízký obsah cholesterolu, kalorií a tuků oproti běžně používaným tukům v kuchyni.

KAKAOVÉ MÁSLO BIO, 250 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: