Džem z červeného rybízu
Červený rybíz byl nepostradatelným ovocem na výrobu šťáv, marmelády a želé, pro svojí výraznou chuť, krásnou barvu a velký obsah pektinů. Proto se pár keříků vždy pěstovalo u každé chalupy. Marmeláda z červeného rybízu je snad nejlepší na lepení vánočního cukroví. Plody rybízu pasírujeme, a tak se nemusíte bát žádných zrníček - prostě tam žádná nejsou.
Kategorie: | Džemy |
---|---|
Záruka: | > 6 měsíců |
Hmotnost: | 0.35 kg |
Výživové údaje na 100 g výrobku: | |
Energetická hodnota: | 1087kJ/256kcal |
Tuky: | méně než 0,5g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | méně než 0,1g |
Sacharidy: | 56g |
z toho cukry: | 50g |
Bílkoviny: | 0,6g |
Sůl: | méně než 0,01g |
Složení: červený rybíz (Ribes rubrum), cukr, želírující látka - pektin
Hmotnost: 175 g
Bezlepkový výrobek
Zpracované ovoce, džem výběrový (EXTRA), méně sladký
Pro výrobu 100g hotového džemu bylo použito 55g ovoce.
Ve 100g výrobku je obsaženo 56g přírodních sladidel.
Skladujte v temnu při teplotě do 30°C, po otevření uchovejte v chladu do +6°C, spotřebujte do 2 týdnů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.