VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, v dnešních dnech prochází eshop aktualizací. Pokud Vám nebude cokoli fungovat, moc se omlouváme, ale určitě již brzy dáme do pořádku :)

ZLATÉ KIWI LYOFILIZOVANÉ (SUŠENO MRAZEM)

Na výrobu 100 g lyofilizovaného ovoce připadá cca 500 g čerstvého ovoce.

Lyofilizováno v ČR. Uzrálo v původní krajině.

Varianta
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 2143/25 2143/50 2143/100 2143/250 2143/500 2143/501 Zvolte variantu
70 Kč / ks 137 Kč / ks 266 Kč / ks 656 Kč / ks 1 303 Kč / ks 1 283 Kč / ks od 70 Kč / ks 60,87 Kč bez DPH 119,13 Kč bez DPH 231,30 Kč bez DPH 570,43 Kč bez DPH 1 133,04 Kč bez DPH 1 115,65 Kč bez DPH od 60,87 Kč bez DPH
Kategorie: Exotické ovoce sušené mrazem
Záruka: 1 rok
Složení: 100 % lyofilizované zlaté kiwi
Země původu: Vietnam
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 1550 kJ / 371 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 2,3 g (0,6 g), Sacharidy (z toho cukry): 76,2 g (63,5 g), Bílkoviny: 3,9 g, Sůl: 0,02 g
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: 500 g

ZLATÉ KIWI LYOFILIZOVANÉ (SUŠENO MRAZEM)

 

Země původu: Vietnam
Složení: 100 % lyofilizované žluté / zlaté kiwi
Vyrobeno: ČR

Lyofilizované kiwi je složeno ze 100 % ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

 

Použití:

Mrazem sušené zlaté / žluté kiwi je skvělým pomocníkem na cestách, jako snack. Přidávat jej můžete také do jogurtu, tvarohu, nebo do smoothie. Je vhodné také do kaší, nebo müsli. Je to vynikající alternativa namísto sladkostí.

 

U našeho lyofilizovaného zlatého kiwi neočekávejte typickou křupavou vlastnost, jako u většiny lyofilizovaných potravin. Zjistili jsme totiž, že dokonale uzrálé zlaté kiwi, nelze dovést ke křupavosti. Lyofilizované kiwi je zbaveno vody, tudíž se nezkazí. Původně jsme zlaté kiwi nechtěli ani zařazovat do prodeje, právě kvůli absenci křupnutí, ale je tak strašně moc dobré, že jsme Vás nechtěli o tento zážitek ochudit. 

 

Na výrobu 100 g lyofilizovaného ovoce připadá cca 500 g čerstvého ovoce.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: