ALFALFA - VOJTĚŠKA KLÍČKY LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM)

Na výrobu 100g lyofilizovaných klíčků připadá cca 1200g čerstvých klíčků.

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Varianta
Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Zvolte variantu
Kód: 04.201804.25 04.201804.50 04.201804.100 04.201804.250 04.201804.500 04.201804.1000 Zvolte variantu
161 Kč / ks 315 Kč / ks 618 Kč / ks 1 446 Kč / ks 2 890 Kč / ks 5 603 Kč / ks od 161 Kč / ks 140 Kč bez DPH 273,91 Kč bez DPH 537,39 Kč bez DPH 1 257,39 Kč bez DPH 2 513,04 Kč bez DPH 4 872,17 Kč bez DPH od 140 Kč bez DPH 6 440 Kč / 1000 g 6 300 Kč / 1000 g 6 180 Kč / 1000 g 5 784 Kč / 1000 g 5 780 Kč / 1000 g 5 603 Kč / 1000 g
Kategorie: Klíčky sušené mrazem
Záruka: 1 rok
Složení: 100 % alfalfa - vojtěška klíčky
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty:

Alfalfa vojtěška klíčky lyofilizované (sušené mrazem)

(medicano satina)

Země naklíčení: Česká republika

Složení: 100% vojtěška

Vyrobeno: ČR

Lyofilizované klíčky jsou složeny ze 100% klíčků vojtěšky bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Klíčky byly naklíčeny a kontrolovány v přísných hygienických podmínkách a pod přísným dohledem Státní zemědělské potravinářské inspekce (SZPI).

Při styku s vodou se, z lyofilizovaných klíčků, během pár okamžiků, stávají opět čerstvě naklíčené klíčky.

Na výrobu 100g lyofilizovaných klíčků připadá cca 1200g čerstvých klíčků.

 

Nutriční hodnoty rehydratovaných klíčků (hodnota ve 100g):
Energetická hodnota 112kJ/27kcal
Bílkoviny 4 g
Sacharidy 2,1 g
Tuky 0,7 g
Vláknina 0 g

HODNOCENÍ:

https://www.facebook.com/pg/lyopotraviny/reviews/?ref=page_internal

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: