Drazí zákazníci, donedávna zde visel banner o jahodách, které nestíháme vyrábět, ale ze všech sil se snažíme! Váš zájem narůstá, ale naše ruce jsou stále pouze čtyři a mašiny jedou nepřetržitě, a proto prosíme o strpení s vyexpedováním Vaší objednávky. Vždy se snažíme, aby byl balíček ještě tentýž týden u Vás, ale ne vždy je to v našich silách. Pro představu: jedna várka malin, ze které vzejde cca 1000 g lyomalin, trvá vyrobit cca 65 hod. Počítejte prosím tedy s dobou doručení do 14ti dnů od objednání, ale samozřejmě je to nezašší termín. Děkujeme za pochopení a strpení. Mějte vždy krásný den! Lenka za Lyopotraviny

HRUŠKY LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM)

Na výrobu 100g lyofilizovaných hrušek připadá cca 500g čerstvých hrušek.

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Varianta
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
57 Kč 105 Kč 200 Kč od 57 Kč 49,57 Kč bez DPH 91,30 Kč bez DPH 173,91 Kč bez DPH od 49,57 Kč bez DPH
Kategorie: Lyofilizované ovoce
Záruka: 1 rok

Hrušky – lyofilizované (sušené mrazem)

(pirorum)

Země původu: Česká republika

Forma sběru: ruční sběr

Složení: 100% hruška

Vyrobeno: ČR

                                                  

Lyofilizované hrušky jsou složeny ze 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Hrušky byly šetrně ručně natrhány v sadech Jeseníků, hluboce zamrazeny a dále pak lyofilizovány.

Chuť lyofilizovaných hrušek zůstává zachována, jako když si ji právě utrhnete ze stromu. Struktura lyohrušek je odlišná od ostatního lyoovoce, je na vině vysoký obsah cukru, který se nedá lyofilizovat, což hrušky ale neznehodnocuje.

Na výrobu 100g lyofilizovaných hrušek připadá cca 500g čerstvých hrušek.

Nutriční hodnoty rehydrovaných hrušek
Hodnota ve 100g
Energetická hodnota 244kJ/ 58kcal
Bílkoviny 0,44 g
Sacharidy 13 g
Tuky 0,33 g
Vláknina 3 g

HODNOCENÍ:

https://www.facebook.com/pg/lyopotraviny/reviews/?ref=page_internal