Lyofilizované proteiny

Lyofilizované proteiny vznikají lisováním jader za studena. Olej se dále zpracovává, nebo je poskytnut konečnému zákazníkovi. Výlisky/pokrutiny vzniklé, jako odpad, dále lyofilizujeme a zajišťujeme tak udržení vhodných vlastností každé suroviny.

Lyofilizovaný protein je vhodný doplněk stravy. Lze jej využít ve studené i teplé kuchyni. Vhodné pro ochucování a obarvování.

Hlavní výhodou lyofilizovaných proteinů, je vysoké procento obsahu bílkovin a nízký obsah tuků. Vhodné pro alternativní stravování (vegeteriánství, RAW, veganství, aj.)

Arašídový protein (6)
Novinka
od 34,78 Kč bez DPH
od 40 Kč

Na výrobu 100g lyofilizovaného proteinu připadá cca 110g pokrutiny. Proteiny jsou bohaté na bílkoviny, zároveň jsou RAW, veganské i bezlepkové.   Lyopotraviny...

Dýňový protein (4)
Novinka
od 39,13 Kč bez DPH
od 45 Kč

Na výrobu 100g lyofilizovaného proteinu připadá cca 110g pokrutiny. Proteiny jsou bohaté na bílkoviny, zároveň jsou RAW, veganské i bezlepkové. Dýňový protein ma...

Vlašský protein (4)
Novinka
od 42,61 Kč bez DPH
od 49 Kč

Na výrobu 100g lyofilizovaného proteinu připadá cca 110g pokrutiny. Proteiny jsou bohaté na bílkoviny, zároveň jsou RAW, veganské i bezlepkové.   Lyopotraviny...

3 položek celkem