Protein z arašídových ořechů lyofilizovaný (sušený mrazem)

Na výrobu 100g lyofilizovaného proteinu připadá cca 110g pokrutiny.

Proteiny jsou bohaté na bílkoviny, zároveň jsou RAW, veganské i bezlepkové.

 

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Varianta
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
40 Kč 72 Kč 162 Kč od 40 Kč 34,78 Kč bez DPH 62,61 Kč bez DPH 140,87 Kč bez DPH od 34,78 Kč bez DPH
Kategorie: Lyofilizované proteiny
Záruka: 1 rok
Arašídový protein (6)
Novinka

Protein z ARAŠÍDOVÝCH ořechů lyofilizovaný (sušený mrazem)


Země původu: Česká republika
Složení: 100% arašídový ořech
Vyrobeno: ČR

Lyofilizovaný arašídový protein je složen ze 100% jader bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Chuť lyofilizovaného proteinu je intenzivní a čistá. Díky absenci olejů lisovaných za studena a následným zakonzervováním pomocí lyofilizace, ořechy nežluknou, nekazí se a zároveň neztrácí cenné enzymy, jako při konvenčním sušení. Dbejte na vhodné skladování.

U proteinů oceníte super vlastnosti:

Cenné minerály i vláknina zůstávají v hojném počtu součástí proteinů. Díky lyofilizaci jsou proteiny koncentrovanější. Prášková konzistence napomáhá lepší stravitelnosti. Proteiny jsou zbaveny převážné části tuků.

Hlavní výhodou lyofilizovaných proteinů, je vysoké procento obsahu bílkovin a nízký obsah tuků, což ocení všichni příznivci alternativního stravování, zdravého životního stylu, RAW stravy, celiaky, alergiky (ABMK) atd. Proteiny lze použít ve stravě malých dětí - dle zavedení jednotlivých surovin. Jsou vhodné do redukce i objemu.

 

Vhodné použití máte níže, ale fantazii se meze nekladou.

Proteiny bohatě využijete při stravování po celý den!

SNÍDANĚ: obilninové kaše, müsli, jogurty, tvaroh, mug-cake - sladký/slaný, muffiny, palačinky, wafle, ... jen na co si vzpomenete.

NÁPOJE: lze kombinovat s vodou, rostliným i kravským mlékem. Je vhodné použít do smootie a ochutit našimi ovocnými lyoprášky, nebo přimíchat do zeleninových smootie. Doporučujeme použít mixér.

DOCHUCOVADLO: Lyofilizované proteiny lze využít, k obarvení a dochucení pomazánek, krémů, i dezertů. Jsou vhodné do zeleninových polévek a krémů. Po rehydrataci olejem získáte luxusní pesto do salátů a těstovin. 

PEČENÍ: Lyoproteiny lze obohatit vaše pečené dílo. Doplníte tak v pokrmu minerály, získá příjemnou chuť, barvu i vůni.  

 

 

HODNOCENÍ:

https://www.facebook.com/pg/lyopotraviny/reviews/?ref=page_internal