Novinka

Protein z arašídových ořechů lyofilizovaný (sušený mrazem)

  • 1 z 3

Na výrobu 100g lyofilizovaného proteinu připadá cca 110g pokrutiny.

Proteiny jsou bohaté na bílkoviny, zároveň jsou RAW, veganské i bezlepkové.

 

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.


  • 34,78 Kč 62,61 Kč 140,87 Kč od 34,78 Kč bez DPH
  • Zvolte variantuNa dotazNa dotazNa dotaz
40 Kč 72 Kč 162 Kč od 40 Kč
  • Varianta
Kategorie: Lyofilizované proteiny
Záruka: 1 rok
 

Protein z ARAŠÍDOVÝCH ořechů lyofilizovaný (sušený mrazem)


Země původu: Česká republika
Složení: 100% arašídový ořech
Vyrobeno: ČR

Lyofilizovaný arašídový protein je složen ze 100% jader bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Chuť lyofilizovaného proteinu je intenzivní a čistá. Díky absenci olejů lisovaných za studena a následným zakonzervováním pomocí lyofilizace, ořechy nežluknou, nekazí se a zároveň neztrácí cenné enzymy, jako při konvenčním sušení. Dbejte na vhodné skladování.

U proteinů oceníte super vlastnosti:

Cenné minerály i vláknina zůstávají v hojném počtu součástí proteinů. Díky lyofilizaci jsou proteiny koncentrovanější. Prášková konzistence napomáhá lepší stravitelnosti. Proteiny jsou zbaveny převážné části tuků.

Hlavní výhodou lyofilizovaných proteinů, je vysoké procento obsahu bílkovin a nízký obsah tuků, což ocení všichni příznivci alternativního stravování, zdravého životního stylu, RAW stravy, celiaky, alergiky (ABMK) atd. Proteiny lze použít ve stravě malých dětí - dle zavedení jednotlivých surovin. Jsou vhodné do redukce i objemu.

 

Vhodné použití máte níže, ale fantazii se meze nekladou.

Proteiny bohatě využijete při stravování po celý den!

SNÍDANĚ: obilninové kaše, müsli, jogurty, tvaroh, mug-cake - sladký/slaný, muffiny, palačinky, wafle, ... jen na co si vzpomenete.

NÁPOJE: lze kombinovat s vodou, rostliným i kravským mlékem. Je vhodné použít do smootie a ochutit našimi ovocnými lyoprášky, nebo přimíchat do zeleninových smootie. Doporučujeme použít mixér.

DOCHUCOVADLO: Lyofilizované proteiny lze využít, k obarvení a dochucení pomazánek, krémů, i dezertů. Jsou vhodné do zeleninových polévek a krémů. Po rehydrataci olejem získáte luxusní pesto do salátů a těstovin. 

PEČENÍ: Lyoproteiny lze obohatit vaše pečené dílo. Doplníte tak v pokrmu minerály, získá příjemnou chuť, barvu i vůni.  

 

 

HODNOCENÍ:

https://www.facebook.com/pg/lyopotraviny/reviews/?ref=page_internal

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.