Protein z vlašských ořechů lyofilizovaný (sušený mrazem)

Na výrobu 100g lyofilizovaného proteinu připadá cca 110g pokrutiny.

Proteiny jsou bohaté na bílkoviny, zároveň jsou RAW, veganské i bezlepkové.

 

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Varianta
Na dotaz Na dotaz Na dotaz Zvolte variantu
49 Kč 89 Kč 201 Kč od 49 Kč 42,61 Kč bez DPH 77,39 Kč bez DPH 174,78 Kč bez DPH od 42,61 Kč bez DPH
Kategorie: Lyofilizované proteiny
Záruka: 1 rok
Vlašský protein (4)
Novinka

Protein z vlašských ořechů lyofilizovaný (sušený mrazem)


Země původu: Česká republika
Složení: 100% vlašský ořech
Vyrobeno: ČR

Lyofilizovaný vlašský protein je složen ze 100% jader bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Chuť lyofilizovaného proteinu je intenzivní a čistá. Díky absenci olejů lisovaných za studena a následnému zakonzervování pomocí lyofilizace, ořechy nežluknou, nekazí se, a zároveň neztrácí cenné enzymy, jako při konvenčním sušení. Dbejte na vhodné skladování.

U proteinů oceníte příznivé vlastnosti:

Cenné minerály i vláknina zůstávají v hojném počtu součástí proteinů. Díky lyofilizaci jsou proteiny koncentrovanější. Prášková konzistence napomáhá lepší stravitelnosti. Proteiny jsou zbaveny převážné části tuků.

Hlavní výhodou lyofilizovaných proteinů, je vysoké procento obsahu bílkovin a nízký obsah tuků, což ocení všichni příznivci alternativního stravování, zdravého životního stylu, RAW stravy, celiaci, alergici (ABMK) apod. Proteiny lze použít ve stravě malých dětí - dle zavedení jednotlivých surovin. Jsou vhodné do redukce i objemu.

 

Vhodné použití je uvedeno níže, ale fantazii se meze nekladou.

Proteiny bohatě využijete při stravování po celý den!

SNÍDANĚ: obilninové kaše, müsli, jogurty, tvaroh, mug-cake - sladký/slaný, muffiny, palačinky, wafle, ... na co si jen vzpomenete.

NÁPOJE: lze kombinovat s vodou, rostlinným i kravským mlékem. Vhodné je také použití při přípravě smoothie a dochucení našimi ovocnými lyoprášky. Doporučujeme použít mixér.

DOCHUCOVADLO: Lyofilizované proteiny lze využít, k obarvení a dochucení pomazánek, krémů, i dezertů. Jsou vhodné do zeleninových polévek a krémů. Po rehydrataci olejem získáte luxusní pesto do salátů a těstovin. 

PEČENÍ: Lyoproteiny lze obohatit vaše pečené dílo. Doplníte tak v pokrmu minerály, získá příjemnou chuť, barvu i vůni.  

 

 

Výživové hodnoty na 100g lyofilizovaného proteinu
Energetické hodnoty 1760kJ/420kcal
Bílkoviny 51,1g
Sacharidy 29,3g
Tuky 10,6g
Popel 5,66

 

 

HODNOCENÍ:

https://www.facebook.com/pg/lyopotraviny/reviews/?ref=page_internal