ARONIE LYOFILIZOVANÁ (MRAZEM SUŠENÁ)

Na výrobu 100g lyofilizované aronie připadá cca 500g čerstvé aronie.

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Varianta
Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Zvolte variantu
Kód: 09.201809.25 09.201809.50 09.201809.100 09.201809.250 Zvolte variantu
56 Kč / ks 102 Kč / ks 193 Kč / ks 562 Kč / ks od 56 Kč / ks 48,70 Kč bez DPH 88,70 Kč bez DPH 167,83 Kč bez DPH 488,70 Kč bez DPH od 48,70 Kč bez DPH 2 240 Kč / 1000 g 2 248 Kč / 1000 g
Kategorie: Ovoce sušené mrazem
Záruka: 1 rok
Složení: 100 % aronie
? Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 1468 kJ / 351 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 2,0 g (1,0 g), Sacharidy (z toho cukry): 67 g (29 g), Bílkoviny: 3,0 g, Sůl: --
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: 500 g
ARONIE LYOFILIZOVANÁ (MRAZEM SUŠENÁ) (Hmotnost balení 500 g)
Tip

Aronie lyofilizovaná (mrazem sušená)

(Aronia)
Země původu: Česká republika
Forma sběru: ruční sběr
Složení: 100% aronie
Vyrobeno: ČR

Lyofilizovaná aronie je složena ze 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.
Aronie byla šetrně ručně nasbírána v sadech v jižních Čechách, hluboce zamrazena a dále pak lyofilizována.
Chuť lyofilizované aronie zůstává zachována, jako když si ji právě utrhnete z keříku, či stromku.

Díky vysokému obsahu vitamínu C, je konzistence aronie lepkavá, ne zcela křupavá, což neznehodnocuje její vlastnosti.

Na výrobu 100g lyofilizované aronie připadá cca 500g čerstvé aronie.

Hodnota ve 100g
Energetická hodnota 1468kJ/349kcal
Bílkoviny 2,8 g
Sacharidy 67,1 g
Tuky 1,9 g
Vláknina 26,2 g

HODNOCENÍ:

https://www.facebook.com/pg/lyopotraviny/reviews/?ref=page_internal

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: