VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, v dnešních dnech prochází eshop aktualizací. Pokud Vám nebude cokoli fungovat, moc se omlouváme, ale určitě již brzy dáme do pořádku :)

JABLKA LYOFILIZOVANÁ (SUŠENÉ MRAZEM)

Na výrobu 100 g lyofilizovaných jablek připadá cca 550 g čerstvých jablek.

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Varianta
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 20.201820.25 20.201820.50 20.201820.100 20.201820.250 20.201820.500 20.201820.1000 Zvolte variantu
77 Kč / ks 149 Kč / ks 292 Kč / ks 718 Kč / ks 1 433 Kč / ks 2 833 Kč / ks od 77 Kč / ks 66,96 Kč bez DPH 129,57 Kč bez DPH 253,91 Kč bez DPH 624,35 Kč bez DPH 1 246,09 Kč bez DPH 2 463,48 Kč bez DPH od 66,96 Kč bez DPH 3 080 Kč / 1000 g 2 980 Kč / 1000 g 2 920 Kč / 1000 g 2 872 Kč / 1000 g 2 866 Kč / 1000 g 2 833 Kč / 1000 g
Kategorie: České ovoce sušené mrazem
Záruka: 1 rok
Složení: 100 % lyofilizovaná jablka
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 1880 kJ / 449 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 2,0 g (0 g), Sacharidy (z toho cukry): 89 g (63 g), Bílkoviny: 1,0 g, Sůl: 0,00 g
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: 550 g

JABLKA LYOFILIZOVANÁ (SUŠENÉ MRAZEM)

(Maleventum)

Země původu: Česká republika

Forma sběru: ruční sběr

Složení: 100 % jablka - odrůda Galla / Jonaprinc

Vyrobeno: ČR

Lyofilizovaná jablka jsou složena ze 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Jablka byla šetrně ručně natrhána v sadech v okolí Uničova, hluboce zamrazena a dále pak lyofilizována.

Chuť lyofilizovaných jablek zůstává zachována, jako když si je právě utrhnete ze stromu.

Na výrobu 100 g lyofilizovaných jablek připadá cca 550 g čerstvých jablek.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: