RAKYTNÍK ŘEŠETLÁKOVÝ LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM) - DRCENÝ
Na výrobu 100g lyofilizovaného rakytníku připadá cca 550g čerstvého rakytníku.
Drcený rakytník má větší obsah semen z rakytníku.
Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.
Kategorie: | Ovoce sušené mrazem |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Složení: | 100 % rakytník řešetlákový |
? Země původu: | Česká republika |
Nutriční hodnoty: | Energetická hodnota: 1569 kJ / 375 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 27 g (2,7 g), Sacharidy (z toho cukry): 21 g (8,5 g), Bílkoviny: 8,1 g, Sůl: -- |
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: | 450 g |
Rakytník řešetlákový – drcený – lyofilizovaný (sušený mrazem)
(Hippophae rhamnoides)
Země původu: Česká republika
Forma sběru: ruční sběr
Složení: 100% rakytník řešetlákový
Vyrobeno: ČR
Lyofilizovaný rakytník je složen ze 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.
Rakytník byl šetrně ručně nasbírán v sadech v jižních Čechách, hluboce zamrazen a dále pak lyofilizován.
Chuť lyofilizovaného rakytníku zůstává zachována, jako když si jej právě utrhnete z keříku.
Lyofilizovaný rakytník má vysoký obsah vitamínu C , který se procesem lyofilizace zachová a neztrácí se. Díky vysokému obsahu vitamínu C a olejů, nezůstává lyofilizovaný rakytník stejně křupavý, jako jiné ovoce, ale je na stisk měkký, což ho ale nijak neznehodnocuje.
Na výrobu 100g lyofilizovaného rakytníku připadá cca 550g čerstvého rakytníku.
Drcený rakytník obsahuje semínka rakytníku ve zvýšeném poměru.
HODNOCENÍ:
https://www.facebook.com/pg/lyopotraviny/reviews/?ref=page_internal
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.