Kachní foie gras s kapkou koňaku
Dříve se husy a kachny chovaly snad u každé chalupy - kvůli masu, peří a sádlu. Z dobře vykrmených ptáků pak získali také krásná světlá játra jemné chuti. U nás se na tuto delikátní pochoutku trochu zapomnělo, ale třeba ve Francii je to stále velice vyhledávaná a ceněná delikatesa. Játra marinujeme v koňaku a tepelně upravujeme přímo ve skleničce.
Kategorie: | Paštiky |
---|---|
Záruka: | > 6 měsíců |
Hmotnost: | 0.348 kg |
Výživové údaje na 100 g výrobku: | |
Energetická hodnota: | 2130kJ/517kcal |
Tuky: | 53g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 21g |
Sacharidy: | méně než 0,5g |
z toho cukry: | méně než 0,5g |
Bílkoviny: | 8,2g |
Sůl: | 1,2g |
Položka byla vyprodána… |