BABY MUNGO KLÍČKY LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM) - MOUKA

Na výrobu 100g lyofilizovaných klíčků připadá cca 350g čerstvých klíčků.

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Varianta
Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Zvolte variantu
Kód: 11.P201886.50 11.P201886.100 11.P201886.250 11.P201886.500 11.P201886.1000 Zvolte variantu
86 Kč / ks 167 Kč / ks 389 Kč / ks 757 Kč / ks 1 470 Kč / ks od 86 Kč / ks 74,78 Kč bez DPH 145,22 Kč bez DPH 338,26 Kč bez DPH 658,26 Kč bez DPH 1 278,26 Kč bez DPH od 74,78 Kč bez DPH 1 720 Kč / 1000 g 1 670 Kč / 1000 g 1 556 Kč / 1000 g 1 514 Kč / 1000 g 1 470 Kč / 1000 g
Kategorie: Proteiny/mouky sušeny mrazem
Záruka: 1 rok
Složení: 100 % klíčky fazolí mungo
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: 310 g

Baby Mungo klíčky – lyofilizované (sušené mrazem)

Země původu fazolí: Itálie

Země naklíčení: Česká republika

Složení: 100% Baby Mungo klíčky

Vyrobeno: ČR

Lyofilizované klíčky jsou složeny ze 100% klíčků fazolí bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Klíčky byly naklíčeny a kontrolovány v přísných hygienických podmínkách a pod přísným dohledem Státní zemědělské potravinářské inspekce (SZPI).

Chuť lyofilizovaných Baby Mungo klíčků bychom přirovnali k jemně oříškové chuti. Při styku s vodou se z lyofilizovaných klíčků, během pár okamžiků, stávají opět čerstvě naklíčené klíčky.

Na výrobu 100g lyofilizovaných klíčků připadá cca 350g čerstvých klíčků.

Hodnota ve 100g
Energetická hodnota 498kJ/119kcal
Bílkoviny 8 g
Sacharidy 20 g
Tuky 0,7 g
Vláknina 8 g

HODNOCENÍ:

https://www.facebook.com/pg/lyopotraviny/reviews/?ref=page_internal

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: