ČOČKA KLÍČKY LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM) - MOUKA

Na výrobu 100g lyofilizovaných klíčků připadá cca 230g čerstvých klíčků.

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Varianta
Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Zvolte variantu
Kód: 28.201887.50 28.201887.100 28.201887.250 28.201887.500 28.201887.1000 Zvolte variantu
65 Kč / ks 126 Kč / ks 291 Kč / ks 566 Kč / ks 1 099 Kč / ks od 65 Kč / ks 56,52 Kč bez DPH 109,57 Kč bez DPH 253,04 Kč bez DPH 492,17 Kč bez DPH 955,65 Kč bez DPH od 56,52 Kč bez DPH 1 300 Kč / 1000 g 1 260 Kč / 1000 g 1 164 Kč / 1000 g 1 132 Kč / 1000 g 1 099 Kč / 1000 g
Kategorie: Proteiny/mouky sušeny mrazem
Záruka: 1 rok
Složení: 100 % klíčky čočky
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: kJ / kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): g ( g), Sacharidy (z toho cukry): g (6,8 g), Bílkoviny: g, Sůl: g
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: 250 g

Čočka klíčky – lyofilizované (sušené mrazem) - MOUKA

(Lens culinaris)

Země naklíčení: Česká republika

Složení: 100% čočka

Vyrobeno: ČR

                                         

Lyofilizované klíčky jsou složeny ze 100% klíčků čočky bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Klíčky byly naklíčeny a kontrolovány v přísných hygienických podmínkách a pod přísným dohledem Státní zemědělské potravinářské inspekce (SZPI).

Při styku s vodou se z lyofilizovaných klíčků, během pár okamžiků, stávají opět čerstvě naklíčené klíčky.

Na výrobu 100g lyofilizovaných klíčků připadá cca 230g čerstvých klíčků.

HODNOCENÍ:

https://www.facebook.com/pg/lyopotraviny/reviews/?ref=page_internal

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: