MOUKA Z VLAŠSKÝCH OŘECHŮ LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM)

Na výrobu 100g lyofilizovaného proteinu připadá cca 110g pokrutiny.

Proteiny jsou bohaté na bílkoviny, zároveň jsou RAW, veganské i bezlepkové.

 

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Hmotnost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Momentálně nedostupné (>5 ks)
Kód: 69.P201869.100
89 Kč / ks 79 Kč bez DPH
Kategorie: Proteiny/mouky sušeny mrazem - lyofilizované
Záruka: 1 rok
Složení: 100 % lyofilizované odtučněné vlašské ořechy
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: 115 g
Vlašský protein (4)
Novinka

Protein/mouka z vlašských ořechů lyofilizovaný (sušený mrazem)


Země původu: Česká republika
Složení: 100% vlašský ořech
Vyrobeno: ČR

Lyofilizovaný vlašský protein je složen ze 100% jader bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Chuť lyofilizovaného proteinu je intenzivní a čistá. Díky absenci olejů lisovaných za studena a následnému zakonzervování pomocí lyofilizace, ořechy nežluknou, nekazí se, a zároveň neztrácí cenné enzymy, jako při konvenčním sušení. Dbejte na vhodné skladování.

U proteinů oceníte příznivé vlastnosti:

Cenné minerály i vláknina zůstávají v hojném počtu součástí proteinů. Díky lyofilizaci jsou proteiny koncentrovanější. Prášková konzistence napomáhá lepší stravitelnosti. Proteiny jsou zbaveny převážné části tuků.

Hlavní výhodou lyofilizovaných proteinů, je vysoké procento obsahu bílkovin a nízký obsah tuků, což ocení všichni příznivci alternativního stravování, zdravého životního stylu, RAW stravy, celiaci, alergici (ABMK) apod. Proteiny lze použít ve stravě malých dětí - dle zavedení jednotlivých surovin. Jsou vhodné do redukce i objemu.

 

Vhodné použití je uvedeno níže, ale fantazii se meze nekladou.

Proteiny bohatě využijete při stravování po celý den!

SNÍDANĚ: obilninové kaše, müsli, jogurty, tvaroh, mug-cake - sladký/slaný, muffiny, palačinky, wafle, ... na co si jen vzpomenete.

NÁPOJE: lze kombinovat s vodou, rostlinným i kravským mlékem. Vhodné je také použití při přípravě smoothie a dochucení našimi ovocnými lyoprášky. Doporučujeme použít mixér.

DOCHUCOVADLO: Lyofilizované proteiny lze využít, k obarvení a dochucení pomazánek, krémů, i dezertů. Jsou vhodné do zeleninových polévek a krémů. Po rehydrataci olejem získáte luxusní pesto do salátů a těstovin. 

PEČENÍ: Lyoproteiny lze obohatit vaše pečené dílo. Doplníte tak v pokrmu minerály, získá příjemnou chuť, barvu i vůni.  

 

 

Výživové hodnoty na 100g lyofilizovaného proteinu
Energetické hodnoty 1760kJ/420kcal
Bílkoviny 51,1g
Sacharidy 29,3g
Tuky 10,6g
Popel 5,66

 

 

HODNOCENÍ:

https://www.facebook.com/pg/lyopotraviny/reviews/?ref=page_internal

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: