Jehněčí pečínka

Ovce byly odpradávna chovány v horských a podhorských oblastech Jeseníků. Jehněčí maso se zpracovávalo většinou za čerstva, nejběžnější úpravou bylo pečení s přidáním sezónní zeleniny a bylinek. Připravili jsme pro Vás tuto delikatesu, která získává jemné aroma díky nakládání do zeleniny a koření.

Složení výrobku: jehněčí pečené maso (ČR) - hřbet, kýta, plec (89% před tepelnou úpravou), cibule, mrkev, celer, jedlá sůl, koření

Hmotnost: 210 g

Skladem (>5 ks)
Kód: 2023M005
Značka: Via Delicia
284 Kč –10 % 254 Kč / ks 227 Kč bez DPH
Kategorie: Rodinná konzervárna Via Delicia
Záruka: > 6 měsíců
Hmotnost: 0.534 kg
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 443kJ/105kcal
Tuky: 3,3g
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,6g
Sacharidy: 0,5g
z toho cukry: méně než 0,5g
Bílkoviny: 18g
Sůl: 1,0g
Jehněčí pečínka
–10 %
Jehněčí pečínka

JEHNĚČÍ MASO

Na jehněčí pečínku používáme kombinaci jehněčí plece, kýty a hřbetu.
Jehněčí pečínka

ZÁKLAD CHUTI

Základem jehněčí pečínky není jen kvalitní jehněčí maso ale i kořenová zelenina. Ta dodává masu jemné nasládlé tóny. 
Jehněčí pečínka

ÚPRAVA JEHNĚČÍHO MASA

Jehněčí maso se peče až 2 hodiny v troubě, s jehněčí pečínkou máte tento čas ušetřený.
Jehněčí pečínka
SLOŽENÍ VÝROBKU:
Jehněčí pečínka
DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE:
Jehněčí pečínka
JAK SKLADOVAT?
Jehněčí pečínka

NAŠE DOBROTY Z MASA

Jehněčí pečínka jemně kořeněná
Pečený králík s vepřovým bůčkem
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Vepřové z udírny uzené bukovým kouřem
Hovězí maso na pepři
Pečená křepelka s divokým kořením
Kachní stehýnka ve vlastním sádle pečená
Jehněčí pečínka

ČESKÉ JEHNĚČÍ MASO

Zakládáme si na kvalitních surovinách, tudíž i jehněčí maso získáváme od českých dodavatelů, kteří mají tu nejvyšší kvalitu.
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: