VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, moc děkujeme za Vaši přízeň v uplynulém roce. Moc děkujeme, že se Vás tolik vrací a že je Vás čím dál více, kteří ocení naši ruční práci a kvalitu naši potravin.  Od 22. 12. 2022 se budeme do 2. 1. 2023 věnovat výhradně rodině, proto všechny Vaše objednávky budou vyřízeny po tomto datu.  V období 2. - 6. 1. 2023 bude také probíhat inventura, proto může být expedice mírně prodloužena, bohužel, musíme to udělat, ať se nám dobře pracuje v celém roce. Prožijte překrásné Vánoce a v roce 2023 přejeme hlavně zdraví a mnoho osobních i pracovních úspěchů! Zdraví Viki, Miki, Leňa a Luba Bláhovi

KAKAOVÉ MÁSLO BIO, 250 g

Vybrali jsme pro Vás produkty, které mají BIO certifikaci. 

V letních měsících je možné zakoupit ořechy v čokoládě, čokoládové produkty a výrobky, které potřebují specifickou teplotu do 25 °C, na Scuk.cz pod naší značkou, kdy se vozí chlazeným autem, nebo pouze přes osobní odběr v Zábřehu. Děkujeme za pochopení, ale ořechy by k Vám prostřednictvím dopravce nedorazily v pevném stavu.

 

Skladem (>5 ks)
Kód: R20.202020.250
137 Kč / ks 119,13 Kč bez DPH 548 Kč / 1000 g
Kategorie: Špajzka
Záruka: 1 rok
Hmotnost: 0.25 kg
Složení: 100 % kakaové máslo BIO
Země původu: Peru
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20 °C, max, 65 % vlhkost vzduchu).
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 3754 kJ / 99,8 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 99,8 g (57,0-68,7 g), Sacharidy (z toho cukry): 0 g (0 g), Vláknina: 0 g, Bílkoviny: 0 g, Sůl: 0
Certifikace BIO: Zemědělská produkce mimo EU

KAKAOVÉ MÁSLO BIO

Složení: 100% kakaové máslo Bio

Země původu: Peru / Dominikánská republika

Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)

 

Využití:

Dříve by mě ani nenapadlo, že něco tak úžasného existuje! Od jisté doby u nás doma nesmí chybět.

  • vyrábíme si úžasnou domácí čokoládu - recept na blogu
  • používáme nejen k jídlu, ale i na natírání na kůži - pokud si vyrábíte doma krémy, je kakaové máslo to pravé, co hledáte.

Věděli jste že:

Kakaové máslo se vyrábí z kakaových bobů z Peru, odkud pochází asi jen 1,6 % světové produkce. 

Odrůda kakaových bobů, které se používají na výrobu kakaového másla se jmenuje criollo.

Kakao se obecně považuje za kvalitní antioxidant.


Podělte se s námi, jak jste datlovou pastu využili vy, označením příspěvku:
 

Facebook @Lyopotraviny 

Instagram @lyopotraviny.cz

hastag #lyopotraviny

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: