VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, v dnešních dnech prochází eshop aktualizací. Pokud Vám nebude cokoli fungovat, moc se omlouváme, ale určitě již brzy dáme do pořádku :)

BABY MUNGO KLÍČKY LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM) - MOUKA

Na výrobu 100 g lyofilizovaných klíčků připadá cca 310 g čerstvých klíčků.

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Varianta
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 11.P201886.100 11.P201886.250 11.P201886.500 11.P201886.1000 Zvolte variantu
167 Kč / ks 389 Kč / ks 757 Kč / ks 1 470 Kč / ks od 167 Kč / ks 145,22 Kč bez DPH 338,26 Kč bez DPH 658,26 Kč bez DPH 1 278,26 Kč bez DPH od 145,22 Kč bez DPH 1 670 Kč / 1000 g 1 556 Kč / 1000 g 1 514 Kč / 1000 g 1 470 Kč / 1000 g
Kategorie: Superpotraviny sušené mrazem
Záruka: 2 roky
Složení: 100 % klíčky fazolí mungo
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 444 kJ 106 kcal Tuky: 1,5 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g Sacharidy: 12 g z toho cukry: 6,8 g Bílkoviny: 8,6 g Sůl: 0,03 g
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: 310 g

BABY MUNGO KLÍČKY LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM) - MOUKA

Země původu fazolí: Itálie

Země naklíčení: Česká republika

Složení: 100% Baby Mungo klíčky

Vyrobeno: ČR

Lyofilizované klíčky jsou složeny ze 100% klíčků fazolí bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Klíčky byly naklíčeny a kontrolovány v přísných hygienických podmínkách a pod přísným dohledem Státní zemědělské potravinářské inspekce (SZPI).

Chuť lyofilizovaných Baby Mungo klíčků bychom přirovnali k jemně oříškové chuti. Při styku s vodou se z lyofilizovaných klíčků, během pár okamžiků, stávají opět čerstvě naklíčené klíčky.

Na výrobu 100 g lyofilizovaných klíčků připadá cca 310 g čerstvých klíčků.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: