VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, v dnešních dnech prochází eshop aktualizací. Pokud Vám nebude cokoli fungovat, moc se omlouváme, ale určitě již brzy dáme do pořádku :)

CIZRNA KLÍČKY LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM) - MOUKA

Na výrobu 100 g lyofilizovaných klíčků připadá cca 240 g čerstvých klíčků.

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Varianta
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 27.201887.100 27.201887.250 27.201887.500 27.201887.1000 Zvolte variantu
130 Kč / ks 300 Kč / ks 584 Kč / ks 1 135 Kč / ks od 130 Kč / ks 113,04 Kč bez DPH 260,87 Kč bez DPH 507,83 Kč bez DPH 986,96 Kč bez DPH od 113,04 Kč bez DPH 1 300 Kč / 1000 g 1 200 Kč / 1000 g 1 168 Kč / 1000 g 1 135 Kč / 1000 g
Kategorie: Superpotraviny sušené mrazem
Záruka: 2 roky
Složení: 100 % klíčky cizrny
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 3655 kJ 873 kcal Tuky: 14 g z toho nasycené mastné kyseliny: 2,3 g Sacharidy: 152 g z toho cukry: 14 g Bílkoviny: 66 g Sůl: 0,05 g
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: 240 g

CIZRNA KLÍČKY LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM) - MOUKA

(Cicer)

Země naklíčení: Česká republika

Složení: 100% cizrna

Vyrobeno: ČR

                                         

Lyofilizované klíčky jsou složeny ze 100% klíčků cizrny bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Klíčky byly naklíčeny a kontrolovány v přísných hygienických podmínkách a pod přísným dohledem Státní zemědělské potravinářské inspekce (SZPI).

Při styku s vodou se z lyofilizovaných klíčků, během pár okamžiků, stávají opět čerstvě naklíčené klíčky.

 

Na výrobu 100 g lyofilizovaných klíčků připadá cca 240 g čerstvých klíčků.

 

 

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: