BAZALKA LYOFILIZOVANÁ (SUŠENÁ MRAZEM) - LISTY
Na výrobu 100 g lyofilizované bazalky, připadá cca 1500 g čerstvé bazalky.
Zahraniční suroviny dovážíme čerstvé a sami je lyofilizujeme. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.
Kategorie: | Sušené potraviny mrazem |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Složení: | 100 % lyofilizovaná bazalka |
Země původu: | Česká republika |
Skladování: | Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru. |
Nutriční hodnoty: | Energetická hodnota: 2720 kJ 650 kcal Tuky: 13 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g Sacharidy: 78 g z toho cukry: 22 g Bílkoviny: 50 g Sůl: 0,32 g |
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: | 1500 g |
BAZALKA LYOFILIZOVANÁ (SUŠENÁ MRAZEM) - LISTY
(Ocimum basilicum)
Země původu: Česká republika
Složení: 100% bazalka
Vyrobeno: ČR
Lyofilizovaná bazalka je složena ze 100% bazalka bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.
Chuť lyofilizovaných bylinek je velmi intenzivní, stehně, jako jejich aroma.
Díky koncentraci chutí a aromat lze použít jen velmi malé množství pro dosažení požadovaného výsledku.
Na výrobu 100 g lyofilizované bazalky, připadá cca 1500 g čerstvé bazalky.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.