CELER LYOFILIZOVANÝ (SUŠENO MRAZEM) - CHIPSY / PLÁTKY

Na výrobu 100 g lyofilizovaného celeru, připadá cca 1340 g čerstvého celeru.

 

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Varianta
Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Zvolte variantu
Kód: 34.201834.10 34.201834.15 34.201834.25 34.201834.50 Zvolte variantu
67 Kč / ks 99 Kč / ks 156 Kč / ks 297 Kč / ks od 67 Kč / ks 58,26 Kč bez DPH 86,09 Kč bez DPH 135,65 Kč bez DPH 258,26 Kč bez DPH od 58,26 Kč bez DPH
Kategorie: Sušené potraviny mrazem
Záruka: 1 rok
Složení: 100 % lyofilizovaný celer RAW
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty: brzy doplníme
Alergeny: Celer
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: 1340 g

CELER LYOFILIZOVANÝ (SUŠENO MRAZEM) - CHIPSY / PLÁTKY

Země původu: Česká republika

Složení: 100% celer - kořen

Vyrobeno: Česká republika

Vypěstováno: Česká republika

                                                  

Lyofilizovaný celer je složen ze 100% celeru bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Milovníci celeru POZOR! Celer pro nás vypěstoval náš spřízněný malý farmář, který má za kopcem své krásné políčko, které pro nás / Vás hnojí pouze přírodním hnojivem přímo z chlévu a ručně vše obdělává.

Celer jsme očistili, nať používáme do LYO vegety a bulvu také. Část celeru ale necháváme v podobě plátků, které jsou absolutně bezvadné chipsy k telce, nebo na výlet. 

Celer je jeden z alergenů!

Na výrobu 100 g lyofilizovaného celeru, připadá cca 1340 g čerstvého celeru.

 

HODNOCENÍ:

https://www.facebook.com/pg/lyopotraviny/reviews/?ref=page_internal

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: