VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, v dnešních dnech prochází eshop aktualizací. Pokud Vám nebude cokoli fungovat, moc se omlouváme, ale určitě již brzy dáme do pořádku :)

ČESNEK LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM) - DRCENÝ

Na výrobu 100 g lyofilizovaného česneku připadá cca 300 g čerstvého česneku.

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Varianta
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 17.201897.25 17.201897.50 17.201897.100 17.201897.250 17.201897.500 17.201897.1000 Zvolte variantu
58 Kč / ks 113 Kč / ks 220 Kč / ks 549 Kč / ks 1 096 Kč / ks 2 176 Kč / ks od 58 Kč / ks 50,43 Kč bez DPH 98,26 Kč bez DPH 191,30 Kč bez DPH 477,39 Kč bez DPH 953,04 Kč bez DPH 1 892,17 Kč bez DPH od 50,43 Kč bez DPH 2 196 Kč / 1000 g 2 192 Kč / 1000 g 2 176 Kč / 1000 g
Kategorie: Sušené potraviny mrazem
Záruka: 2 roky
Složení: 100 % česnek
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 1696 kJ / 405 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 1,1 g (0 g), Sacharidy (z toho cukry): 77 g (8,5 g), Bílkoviny: 17 g, Sůl: --
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny: cca 300 g

ČESNEK LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM) - DRCENÝ

Země původu: Česká republika

Forma sběru: ruční sklizeň

Složení: 100% česnek Rusák

Vyrobeno: ČR

 

Lyofilizovaný česnek je složen ze 100% českého česneku bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Česnek byl vypěstován a sklizen v oblasti prostějovska, hluboce zamrazen a dále pak lyofilizován.

Chuť lyofilizovaného česneku zůstává zachována, jako čerstvý česnek, chuť i vůně je naopak ještě intenzivnější.

 

Na výrobu 100 g lyofilizovaného česneku připadá cca 300 g čerstvého česneku.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: