OLOMOUCKÉ TVARŮŽKY LYOFILIZOVÁNO (MRAZEM SUŠENO) - VĚNEČKY

Na výrobu 100 g lyofilizovaných Olomouckých tvarůžků připadá cca 280 g čerstvých Olomouckých tvarůžků.

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Varianta
Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Zvolte variantu
Kód: 134.2018134.33 134.2018134.68 134.2018134.100 Zvolte variantu
110 Kč / ks 198 Kč / ks 276 Kč / ks od 110 Kč / ks 95,65 Kč bez DPH 172,17 Kč bez DPH 240 Kč bez DPH od 95,65 Kč bez DPH
Kategorie: Sušené potraviny mrazem
Záruka: 1 rok

OLOMOUCKÉ TVARŮŽKY LYOFILIZOVÁNO (MRAZEM SUŠENO) - VĚNEČKY


Země původu: Česká republika
Složení: lyofilizováno: tvaroh, jedlá sůl - max. 5,5%, mlékařská kultura, E500, E170
Vyrobeno: ČR
 

Olomoucké tvarůžky jsou vyrobeny dle tradiční české receptury v Lošticích a dále lyofilizovány.

Lyofilizované Olomoucké tvarůžky mají ještě intenzivnéjší chuť, než jak je znáte.

 

Použití:

Věnečky využijete k nastrouhání. jako koření, dochucovadlo, nebo jen tak na chleba s máslem. Vynikající jsou v pomazánkách, ale taky cibulačce. Nezaváháte ani tehdy, kdy je jen tak zchroupete, jako snack.

 

Na výrobu 100 g lyofilizovaných tvarůžků připadá cca 260 g čerstvých tvarůžků.

Nutriční hodnoty na 100 g před lyofilizací:

Energetická hodnota

541 kJ/

127 kcal

Tuky

- z toho nasycené mastné kyseliny

0,4 g

0,3 g

Sacharidy

- z toho cukry

2,6 g

2,6 g

Vláknina

 

Bílkoviny

28 g

Sůl

4,5 g

 

HODNOCENÍ:

https://www.facebook.com/pg/lyopotraviny/reviews/?ref=page_internal

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
PK Avatar autora | 2.2.2021
Na vkus mé přítelkyně byly Vaše syrečky příliš slané, nicméně česnek nás oba nadchl.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 7.2.2021
Zdravíme pane Knápku! Bohužel, slanost nijak neovlivníme. Tvarůžky necháváme dozrát, aby nebyly tvarohové. Lyofilizace zbaví tvarůžek vody, tím je koncentrovaný, tudíž může být slaný více, než jsme zvyklí u čerstvých. Za pochvalu za česnek moc děkujeme, i u nás je moc oblíbený.