RAJČATA LYOFILIZOVANÁ (MRAZEM SUŠENO) - PRÁŠEK

Na výrobu 100 g lyofilizovaných rajčat připadá cca 1400 g čerstvých rajčat.

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Varianta
Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Zvolte variantu
Kód: 201878.25 201878.50 201878.100 Zvolte variantu
56 Kč 96 Kč 173 Kč od 56 Kč –13 % –10 % –8 % až –8 % 49 Kč 86 Kč 160 Kč od 49 Kč 42,61 Kč bez DPH 74,78 Kč bez DPH 139,13 Kč bez DPH od 42,61 Kč bez DPH
Kategorie: Sušené potraviny mrazem
Záruka: 1 rok
rajče (2)
Tip
56 Kč 96 Kč 173 Kč od 56 Kč –13 % –10 % –8 % až –8 %

RAJČATA LYOFILIZOVANÁ (MRAZEM SUŠENO) - PRÁŠEK

(Solanum lycopersicum)
Země původu: Česká republika
Forma sběru: ruční sběr
Složení: 100% lyofilizovaná rajčata
Vyrobeno: ČR

Lyofilizovaná rajčata jsou složena ze 100% české zeleniny bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.
Rajčata byla šetrně ručně natrhána v zahrádkách v okolí Zábřeha, hluboce zamrazena a dále pak lyofilizována.
Chuť lyofilizovaných rajčat zůstává zachována, jako když si jej právě utrhnete z keříku. Chuť je velmi intenzivní, však téměř 1,5 kg rajčat bylo použito na výrobu 100 g lyofilizovaných rajčat.

Pokud byste chtěli, můžeme prášek přetvořit v budr, ve kterém budou rozemlety i semínka.

 

Použití:

Prášek z rajčat je velmi dobrým dochucovadlem, které použíjete tam, kde chcete hodně zvýraznit rajčatovou chuť. Výborná jsou také v kombinaci s olivovým olejem, špetkou lyočesneku a snítkem bazalky. Vytvoříte tak úžasné pesto vhodné k salátům, mozzarelle, špagetám či k naložení masa/tofu.

 

Na výrobu 100 g lyofilizovaných rajčat připadá cca 1400 g čerstvých rajčat.

Hodnota ve 100g
Energetická hodnota kJ/kcal
Bílkoviny g
Sacharidy g
Tuky g
Vláknina g

HODNOCENÍ:

https://www.facebook.com/pg/lyopotraviny/reviews/?ref=page_internal

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: