VEGETA - LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM)
Na výrobu 100 g lyofilizované zeleniny připadá cca 570 g čerstvé zeleniny.
Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.
Kategorie: | Sušené potraviny mrazem |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
VEGETA - LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM)
Země původu: Česká republika
Forma sběru: ruční sběr
Složení: 100% lyofilizovaná zelenina: mrkev, celer (alergen), petržel, cibule, pórek, kedlubna, česnek, libeček, petrželová nať
Vyrobeno: ČR
Lyofilizovaná vegeta je složena ze 100% české zeleniny bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.
Zelenina byla vypěstována v okolí Zábřeha a dále v ČR, ručně očištěna, hluboce zamrazena a dále pak lyofilizována.
Chuť lyofilizované zeleniny je velmi intenzivní, aromatická a koncentrovaná. Zůstává ale zachována, jako u čerstvé zeleniny, avšak je intenzivnější co do chuti, tak i vůně.
Použití:
Vegeta je velmi dobrým dochucovadlem, které použíjete tam, kde chcete hodně zvýraznit chuť. Výborná je také v kombinaci s olivovým olejem, špetkou soli a kurkumou - takové pesto využijete při nakládání masa, či vegan surovin na gril.
Máme vyzkoušeno ve vlastní kuchyni použití do: polévek, omáček, koření, na sýry, maso a zeleninu na gril, do hotových jídel, salátů, na pomazánky, do dipů.
Za další doporučení a nápady budeme rádi, když se s námi podělíte na Facebooku: Recepty z Lyopotraviny
Na výrobu 100 g lyofilizované zeleniny připadá cca 570 g čerstvé zeleniny.
Hodnota ve 100g
Energetická hodnota kJ/kcal
Bílkoviny g
Sacharidy g
Tuky g
Vláknina g
HODNOCENÍ:
Napište nám pár slov, jak Vám chutnalo. KLIK ZDE.
Odpovědět