BIO jasmínová rýže - celozrnná, 1 kg

Bio jasmínová rýže má krásná dlouhá zrna, která po uvaření mírně lepí, tak jak to u kvalitní jasmínové rýže má být. Její nezaměnitelná jasmínová vůně a jemná chuť z ní děla jednu ze dvou neoblíbenějších druhů rýže na světě. 

Skladem (>5 ks)
Kód: 202056
129 Kč / ks 115 Kč bez DPH 13 Kč / 100 g
Kategorie: BIO obiloviny / luštěniny / rýže
Záruka: 1 rok
Hmotnost: 1 kg
Složení: 100 % BIO Celozrnná rýže jasmínová
BIO jasmínová rýže
Tip BIO BEZ LEPKU

Popis produktu

Složení: 100 % BIO celozrnná jasmínová rýže. 

Skladování: Chraňte před přímým slunečním zářením.

Země původu: Kambodža.

Výživové údaje

Energetická hodnota na 100 g: 1492 kJ / 357 kcal, Tuky: 3,2, g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g, Sacharidy: 72,6 g, z toho cukry 0,7 g, Vláknina: 3,6 g, Bílkoviny: 7,5 g, Sůl: 0,013 g. 

BIO jasmínová rýže - celozrnná, 1 kg

BIO celozrnná jasmínová rýže

Jasmínová celozrnná rýže má podlouhlý tvar a je vhodná jako příloha k omáčkám, zeleninovým i masovým pokrmům a oživí vaše saláty.

Co jsme ochutnali tuto rýži, už nechceme jinou. Kdokoli, kdo naši celozrnnou jasmínovou rýži ochutnal, už nechce jinou. Je opravdu velmi dobrá.

 Příprava: Rýži propláchněte vlažnou vodou. Zalijte studenou osolenou vodou nebo zeleninovým vývarem 1:2 vařte cca 15  min. bez pokličky. NEBO uvařte v rýžovaru. NEBO rozpalte olej, přidejte rýži a poté přilejte vodu a na mírném ohni vařte do změknutí. 

BIO celozrnná jasmínová rýže

Jasmínová rýže se pyšní svou krásnou květinovou vůní, ne nadarmo se jí říká královna mezi rýžemi. Nadchne vás i svou nasládlou chutí s lehkým nádechem po oříšcích. Oproti basmati je jasmínová rýže lepivější.

Rýže je oblíbenou lehce stravitelnou potravinou pro sportovce i při hubnutí. Důvodem je obsah polysacharidů a vlákniny, přitom obsahuje minimum tuku. Tato kvalitní jasmínová rýže pochází z Kambodži, kde byla vypěstována v ekologickém zemědělství v souladu s přírodou.

BIO jasmínová rýže - celozrnná, 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: