BIO jáhlová mouka

Jáhlová mouka patří k přirozeně bezlepkovým moukám vhodným k pečení koláčů, sušenek i slaného pečiva. Hodí se také k zahušťování omáček a do polévek.

Hmotnost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (>5 ks)
Kód: 202067100
146 Kč / ks 130 Kč bez DPH 15 Kč / 100 g
Kategorie: BIO suroviny
Záruka: 1 rok
Složení: 100% jáhly BIO
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max, 65% vlhkost vzduchu) .
Certifikace BIO: Zemědělská produkce EU / mimo EU
Země původu: Polsko / Maďarsko / Ukrajina
jahlova mouka
Novinka BIO BEZ LEPKU

Popis produktu

Složení: 100 % jáhlová mouka.  

Skladování: Chraňte před přímým slunečním zářením.

Země původu: Česká Republika. 

Výživové údaje

Energetická hodnota na 100 g: 1549 kJ / 365 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 3,2 g (0,5), Sacharidy (z toho cukry): 74,9 (0,5), Bílkoviny: 9,2 g, Sůl: 0,01 g.

BIO jáhlová mouka

BIO jáhlová mouka

Jáhlová mouka patří k přirozeně bezlepkovým moukám vhodným k pečení koláčů, sušenek i slaného pečiva. Hodí se také k zahušťování omáček a do polévek. Jáhly se získávají vyloupnutím z prosa a mají podobu malých nažloutlých kuliček. 

Při vaření a pečení lze použít jáhlovou mouku kdekoliv, kde byste použili běžnou mouku. Vyniká zejména ve sladkém i slaném pečivu, bezlepkových moučnících a skvěle poslouží k zahuštění omáčka a přidání do polévek. Jáhlová mouka má své specifické aroma i chuť.

BIO jáhlová mouka

BIO jáhlová mouka je skvělá alternativa k tradiční mouce, je přirozeně bezlepková a vyniká svou lehkou stravitelností. BIO jáhly jsou bohatým zdrojem komplexních sacharidů a zdrojem vlákniny, což podporuje správné trávení a regulaci hladiny cukru v krvi. Navíc obsahují cenné vitamíny, zejména skupiny B a E, minerální látky jako hořčík, draslík, železo a fosfor.

BIO jáhlová mouka

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: