Bio hořká čokoláda 70% - pecky - BEZ lecitinu - PERU, 500 g

BIO čokoláda bez éček a lecitinu! Tak tato hořká čokoláda zaručeně nahradí ty z běžných obchodů. Nenechte se zmást, navzdory příznivé ceně je její kvalita opravdu vysoká. Čokoládové pecky obsahují až 70 % kakaa z Peru. 

 

Skladem (>5 ks)
Kód: R75.202075.500
316 Kč / ks 282 Kč bez DPH 63 Kč / 100 g
Kategorie: BIO suroviny
Záruka: 1 rok
Hmotnost: 0.5 kg
Země původu: Peru
Hořká čokoláda pecky
VEGAN BEZ LAKTÓZY BIO

Popis produktu

Složení: BIO hořká čokoláda 70 % ( kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, kakaový prášek).

Skladování: Chraňte před přímým slunečním zářením.

Země původu: Peru.

Výživové údaje

Energetická hodnota na 100 g: 2262 kJ / 546 kcal, tuky 40,02 g, z toho nasycené tuky 24,8 g, sacharidy 31,3 g, z toho cukry 26,7 g, bílkoviny 14,32 g, sůl 0,008 g.

Bio hořká čokoláda 70 % - pecky - BEZ lecitinu - PERU, 500 g

BIO hořká čokoláda 70 % (vegan)

Čokoládové pecky obsahují až 70 % kakaa a jsou vyrobeny v Peru. Nakupujeme vždy to nejkvalitnější co je na trhu dostupné. Kakaové produkty z Peru a Dominikánské Republiky jsou země proslulé tou nejkvalitnější čokoládou.

Kvalitní 70% hořká čokoláda ve formě čokoládových peciček je ideální pro cukrářskou a pekařskou výrobu. Dejte si jen tak hrst na zlepšení dne nebo ji použijte na pečení. Její chuť je hořká, ale zároveň jemně sladká.  

BIO hořká čokoláda

Čokoláda není v žádném případě nezdravou pochoutkou - zejména kvalitní hořká čokoláda je velice zdravá a našemu tělu prospěšná. Její konzumace nám přináší celou řadu výhod. Hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je bohatým zdrojem vlákniny, antioxidantů a dalších živin. Má pozitivní vliv na zdraví srdce, střevní mikroflóru, krevní tlak a kognitivní funkce. Díky množství zdravých složek se kvalitní hořká čokoláda právem řadí mezi superpotraviny.

Čokoláda pomáhá bojovat proti stárnutí. Kakao je bohaté na antioxidanty, dokonce více než borůvky nebo brusinky. Antioxidanty neutralizují škodlivé volné radikály.

Čokoláda je také přírodní antidepresivum. Stimuluje totiž produkci hormonu fenyletylaminu, což je tzv. hormon lásky a štěstí. 

Bio hořká čokoláda 70 % - pecky - BEZ lecitinu - PERU, 500 g
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: