BIO špaldové vločky, 1000 g
Špaldové vločky i po uvaření dobře drží svůj tvar a nijak se nerozváří. Využijte je na přípravu snídaňových kaší, granoly, drobenky.
Kategorie: | BIO obiloviny / luštěniny / rýže |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Hmotnost: | 1 kg |
Složení: | 100 % špaldové vločky BIO |
Země původu: | Rakousko |
Skladování: | chladné, tmavé a suché místo (max. 20 °C, max, 65 % vlhkost vzduchu). |
Nutriční hodnoty: | Energetická hodnota: 1390 kJ / 322 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 2,2 g (0,3 g), Sacharidy (z toho cukry): 62,1 g (12,5 g), Vláknina: 8,4 g, Bílkoviny: 11,8 g, Sůl: 0 g |
Certifikace BIO: | Zemědělská produkce EU |
BIO ŠPALDOVÉ VLOČKY
Složení: 100% špaldové vločky BIO
Země původu: Rakousko
Balení: 1000 g
Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od datumu výroby
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max, 65% vlhkost vzduchu)
GMO: Ne
Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
ENERGIE [kJ / kcal] | 1390/322 |
TUKY [g] | 2,2 |
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] | 0,3 |
SACHARIDY [g] | 62,1 |
z toho CUKRY [g] | 12,5 |
VLÁKNINA [g] | 8,4 |
BÍLKOVINY [g] | 11,8 |
SŮL [g] | 0,00 |
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Chemicko-fyzické vlastnosti | |
OBSAH VODY | < 15 % |
Mikrobiologické vlastnosti | |
CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ | < 10.000 KbE/g |
KVASINKY | < 1.000 KbE/g |
PLÍSNĚ | < 1.000 KbE/g |
E.COLI | negativní |
SALMONELLA | negativní v 25g |
BACILLUS CEREUS: | <100 KbE/g |
STAFYLOKOK | <100 KbE/g |
ENTEROBAKTERIE | <1.000 KbE/g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.