BROSKVE LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM) - PRÁŠEK

Na výrobu 100 g lyofilizovaných broskví připadá cca 750 g čerstvých broskví.

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Hmotnost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 07.P201881.25 07.P201881.50 07.P201881.100 07.P201881.250 07.P201881.500 07.P201881.1000 Zvolte variantu
143 Kč / ks 283 Kč / ks 559 Kč / ks 1 389 Kč / ks 2 769 Kč / ks 542 Kč / ks od 143 Kč / ks 128 Kč bez DPH 253 Kč bez DPH 499 Kč bez DPH 1 240 Kč bez DPH 2 472 Kč bez DPH 484 Kč bez DPH od 128 Kč bez DPH 5 720 Kč / 1000 g 5 660 Kč / 1000 g 5 590 Kč / 1000 g 5 556 Kč / 1000 g 5 538 Kč / 1000 g 542 Kč / 1000 g
Kategorie: Prášky sušené mrazem
Záruka: 1 rok
Složení: 100 % lyofilizované broskve
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 1168 kJ / 279 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 0,7 g (0 g), Sacharidy (z toho cukry): 65 g (51 g), Bílkoviny: 3 g, Sůl: 0 g
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: 750 g
BROSKVE LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM) - PRÁŠEK
RAW

BROSKVE LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM) - PRÁŠEK

(persici)

Země původu: Česká republika

Forma sběru: ruční sběr

Složení: 100% broskev

Vyrobeno: ČR

Lyofilizované broskve jsou složeny ze 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek. Broskve byly šetrně ručně natrhány v sadech na jižní Moravě, hluboce zamrazeny a dále pak lyofilizovány. Chuť lyofilizovaných broskví zůstává zachována, jako když si ji právě utrhnete ze stromu. Na výrobu 100 g lyofilizovaných broskví připadá cca 750 g čerstvých broskví.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: