Proteinové těstoviny s mletým hovězím masem

Představujeme recept na proteinové sójové těstoviny s mletým hovězím masem a lyofilizovaným chilli. Tento recept je skvělou volbou pro všechny, kteří hledají vydatné, chutné a pikantní jídlo. Proteinové těstoviny dodají celému jídlu ještě více bílkovin, zatímco hovězí maso a chilli dodají jídlu pikantní a lahodnou chuť. Díky množství bílkovin z masa a těstovin se budete cítit déle sytí a nebudeme mít pocit hladu. Pojďme se pustit do přípravy těchto skvělých těstovin!

 

 

 

Ingredience:

  • 200 g proteinových sójových těstovin
  • 300 g mletého hovězího masa
  • 1 lžička lyofilizovaného chilli
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • Sůl, pepř, olej

Postup:

  1. Na pánvi osmahněte cibuli a česnek.
  2. Přidejte mleté hovězí maso a smažte dozlatova.
  3. Přidejte lyofilizované chilli a promíchejte.
  4. Mezitím si uvařte proteinové sójové těstoviny podle návodu na obalu.
  5. Promíchejte těstoviny s mletým masem a nechte vše krátce povařit.
  6. Podle chuti osolte a opepřete.

Přejeme vám dobrou chuť při konzumaci tohoto skvělého jídla! Užijte si ho s radostí. Dobrou chuť!

 

Skvělé recepty na náš blog připravila foodblogerka a nutriční specialistka Romana Haramia, kterou najdete také na Instagramu pod názvem @fit_hit_romana_haramia.