KOKOS LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM) - KOSTKY

Chcete vědět, jak chutná ovoce, které dozrává v původní krajině až do úplné zralosti, aniž byste museli zaplatit drahou dovolenou v exotických zemích? Jste tu správně!
Uzrálo v původní krajině. Lyofilizováno v ČR.

Hmotnost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 121.2018128.50 121.2018128.100 121.2018128.250 121.2018128.500 121.2018128.1000 Zvolte variantu
71 Kč / ks 135 Kč / ks 327 Kč / ks 652 Kč / ks 1 297 Kč / ks od 71 Kč / ks 61,74 Kč bez DPH 117,39 Kč bez DPH 284,35 Kč bez DPH 566,96 Kč bez DPH 1 127,83 Kč bez DPH od 61,74 Kč bez DPH 1 420 Kč / 1000 g 1 350 Kč / 1000 g 1 308 Kč / 1000 g 1 304 Kč / 1000 g 1 297 Kč / 1000 g
Kategorie: Sušené potraviny mrazem
Záruka: 1 rok
Složení: 100 % kokosová dužina
Země původu: Vietnam
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 3701 kJ / 884 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 86 g (78 g), Sacharidy (z toho cukry): 10 g (10 g), Bílkoviny: 9,1 g, Sůl: 0,17 g
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: 250 g

KOKOS LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM) - KOSTKY

(Cocos)
Země původu: Vietnam
Složení: 100% lyofilizovaný kokos
Vyrobeno: ČR

 

Milovníci kokosu zbystřete! Lyofilizovaný kokos je další level kokosu, jak jej známe z obchodu. Vy, co kokos úplně nemusíte mít každý den na talíři - ano, fakt to stojí alespoň za ochutnávku!

Lyofilizovaný kokos je skvělým základem pro našeho Jogurťáka (kokos obalený v lyofilizovaném ovocném prášku). Na trzích velký hit, ale už jej objevujete i online. Ale zpět ke kokosu :D 

Lyofilizovaný kokos je složen ze 100% ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

 

Použití:

Kokos je v sypké podobě. Známe jej, jako strouhaný kokos. Je skvělou příměsí do jogurtu, kaší, tvarohu, ale lze použít po rozemletí i jako mouku.

 

Na výrobu 100 g lyofilizovaného ovoce připadá cca 250 g čerstvého ovoce.

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: