Pšeničná tortilla s krůtí šunkou a zeleninou

Vyzkoušejte jednoduchý a chutný recept na pšeničnou tortillu s krůtí šunkou, mozzarellou, slaninou, bazalkou a kukuřicí. Rychlá příprava a lahodné ingredience zaručí, že si tento pokrm oblíbíte jako skvělou večeři nebo oběd.

 

 

Ingredience:

  • 1 pšeničná tortilla
  • 4 plátky krůtí šunky
  • 100 g light mozzarelly, nakrájené na plátky
  • 2 plátky slaniny, nakrájené na menší kousky
  • Lístky čerstvé bazalky
  • 3 lžíce kukuřice (může být konzervovaná)

Postup:

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Na pečicí papír položte pšeničnou tortillu.
  3. Na tortillu rovnoměrně rozložte plátky krůtí šunky, mozzarelly, nakrájenou slaninu, lístky bazalky a kukuřici.
  4. Tortillu pečte v předehřáté troubě přibližně 7 minut, dokud není sýr rozpuštěný a okraje tortilly lehce křupavé.
  5. Vyjměte tortillu z trouby a nechte ji chvíli vychladnout.
  6. Nakrájejte tortillu na menší kousky a podávejte.

 Doufáme, že si tuto lahodnou pšeničnou tortillu užijete stejně jako my! Přejeme vám dobrou chuť a příjemné kulinářské zážitky!

 

Skvělé recepty na náš blog připravila foodblogerka a nutriční specialistka Romana Haramia, kterou najdete také na Instagramu pod názvem @fit_hit_romana_haramia.