Vyzkoušejte exotiku v našem podání. Čočka, curry, zázvor, kokosové mléko - tyto ingredience vás zavedou do Indie a dálný východ. Polévka je výborná jen tak, ale dá se podávat s...
V restauracích a pivnicích asi nejoblíbenější svačinová polévka. S recepturou jsme si dlouho hráli, aby byla opravdu dokonalá, a tak věříme, že ji ocení každý...
Strakaté fazole (také pinto fazole), které jsme použili do této polévky, mají výraznou chuť a moučnou konzistenci. Inspirací nám byl klasický "Tex-Mex" pokrm Chilli con...
Drobné bílé fazole vynikají jemnou, lehce oříškovou chutí. Tím, že jsme je nechali napučet, jsou lehčeji stravitelné a nenadýmají. Jsou bohaté na vlákninu, bílkoviny a...
Zelený napučený hrách získává jemnou chuť podobnou čerstvému hrášku, ale není tak sladký. Probuzené enzymy dokáží naštěpit složité sacharidy na jednodušší a snadněji...
Představte si čerstvě utržená rajčata, která pečeme v troubě, až začnou karamelizovat a pustí šťávu. Z tohoto voňavého základu a ze zeleniny restované na panenském olivovém...
Smetanové omáčky na těstoviny se těší stále větší oblibě. Připravili jsme pro vás tuto omáčku plnou hub podušených na másle a na cibulce, zjemněnou smetanou. Omáčku vaříme pouze...
Kvalitní těstoviny si zaslouží poctivou omáčku z nejlepších surovin. V případě této se jedná více o boloňské ragú než o omáčku. Je to ingrediencemi nabušená perla s vysokým...
Tradiční staročeský pokrm ze sušených hub a ječných krup, který se dá jíst studený, ohřátý přímo ve skleničce, nebo navíc ještě zapečený. Na houbách jsme nešetřili, takže máte...
Tradiční nádivka z čerstvých rohlíčků, našeho uzeného masa bez rychlosolí, šlehaných vajec a zeleniny. Běžně se plní do drůbeže před pečením a co se nevejde, se peče společně s...
Užijte si tento lahodný vývar, o kterém víte na první pohled, z čeho byl skutečně připraven. Ve sklenici je totiž kromě vývaru i pořádná porce kohouta a kořenové zeleniny....