BABY MUNGO KLÍČKY LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM)

Na výrobu 100 g lyofilizovaných klíčků připadá cca 310 g čerstvých klíčků.

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Hmotnost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 11.201811.50 11.201811.100 11.201811.250 11.201811.500 11.201811.1000 Zvolte variantu
94 Kč / ks 179 Kč / ks 434 Kč / ks 865 Kč / ks 1 723 Kč / ks od 94 Kč / ks 81,74 Kč bez DPH 155,65 Kč bez DPH 377,39 Kč bez DPH 752,17 Kč bez DPH 1 498,26 Kč bez DPH od 81,74 Kč bez DPH 1 880 Kč / 1000 g 1 790 Kč / 1000 g 1 736 Kč / 1000 g 1 730 Kč / 1000 g 1 723 Kč / 1000 g
Kategorie: Klíčky sušené mrazem
Záruka: 2 roky
Složení: 100 % klíčky fazolí mungo
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 444 kJ / 106 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 1,5 g (0,3 g), Sacharidy (z toho cukry): 12 g (6,8 g), Bílkoviny: 8,6 g, Sůl: 0,03 g
BABY MUNGO KLÍČKY LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM)
RAW

BABY MUNGO KLÍČKY LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM)

Země naklíčení: Česká republika

Složení: 100% Baby Mungo klíčky

Vyrobeno: ČR

Lyofilizované klíčky jsou složeny ze 100% klíčků fazolí bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Klíčky byly naklíčeny a kontrolovány v přísných hygienických podmínkách a pod přísným dohledem Státní zemědělské potravinářské inspekce (SZPI).

Chuť lyofilizovaných Baby Mungo klíčků bychom přirovnali k jemně oříškové chuti. Při styku s vodou se z lyofilizovaných klíčků, během pár okamžiků, stávají opět čerstvě naklíčené klíčky.

 

Na výrobu 100 g lyofilizovaných klíčků připadá cca 310 g čerstvých klíčků.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: