JABLKA LYOFILIZOVANÁ (SUŠENÉ MRAZEM)
Na výrobu 100 g lyofilizovaných jablek připadá cca 550 g čerstvých jablek.
Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.
Kategorie: | České ovoce sušené mrazem |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Složení: | 100 % lyofilizovaná jablka |
Země původu: | Česká republika |
Skladování: | Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru. |
Nutriční hodnoty: | Energetická hodnota: 1880 kJ / 449 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 2,0 g (0 g), Sacharidy (z toho cukry): 89 g (63 g), Bílkoviny: 1,0 g, Sůl: 0,00 g |
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: | 550 g |
JABLKA LYOFILIZOVANÁ (SUŠENÉ MRAZEM)
(Maleventum)
Země původu: Česká republika
Forma sběru: ruční sběr
Složení: 100 % jablka - odrůda Galla / Jonaprinc
Vyrobeno: ČR
Lyofilizovaná jablka jsou složena ze 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.
Jablka byla šetrně ručně natrhána v sadech v okolí Uničova, hluboce zamrazena a dále pak lyofilizována.
Chuť lyofilizovaných jablek zůstává zachována, jako když si je právě utrhnete ze stromu.
Na výrobu 100 g lyofilizovaných jablek připadá cca 550 g čerstvých jablek.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.