Jablka lyofilizovaná (sušeno mrazem)

Mrazem sušené jablečné kousky výborně chutnají a voní jako čerstvé ovoce. Skvěle dochutí ovesnou kaši, jogurty nebo domácí dezerty. Vychutnejte si lyofilizovaná jablíčka kdykoliv během dne. 

Vypěstováno a lyofilizováno v ČR. 

Lyofilizace - metoda sušení mrazem. 

Hmotnost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 20.201820.25 20.201820.50 20.201820.100 20.201820.250 20.201820.500 20.201820.1000 Zvolte variantu
104 Kč / ks 200 Kč / ks 388 Kč / ks 940 Kč / ks 1 878 Kč / ks 3 749 Kč / ks od 104 Kč / ks 93 Kč bez DPH 179 Kč bez DPH 346 Kč bez DPH 839 Kč bez DPH 1 677 Kč bez DPH 3 347 Kč bez DPH od 93 Kč bez DPH 416 Kč / 100 g 400 Kč / 100 g 388 Kč / 100 g 376 Kč / 100 g 376 Kč / 100 g 375 Kč / 100 g
Kategorie: České ovoce sušené mrazem
Záruka: 1 rok
Složení: 100 % lyofilizovaná jablka
Země původu: Česká republika
LYO jablko
RAW PŮVOD ČESKÁ REPUBLIKA

Popis produktu

Složení: 100 % lyofilizovaná jablka.

Skladování: Doporučujeme skladovat v suchu při teplotě do 25 °C

Země původu: Česká republika. 

Výživové údaje

Energetická hodnota: 1880 kJ / 449 kcal. Obsah tuků (z toho nasycené mastné kyseliny) je 2,0 g (0 g). Sacharidy (z toho cukry) činí 89 g (63 g). Množství bílkovin je 1,0 g. Obsah soli je 0,00 g.

JABLKA LYOFILIZOVANÁ (SUŠENÉ MRAZEM)

O lyofilizovaných jablkách

Na výrobu 100 g lyofilizovaných jablek připadá cca 550 g čerstvých jablek. Lyofilizace je moderní metoda sušení potravin, která zachovává většinu živin a chuť potraviny. Díky tomu jsou lyofilizovaná jablka bohatým zdrojem vitamínů a minerálů.

Lyofilizované potraviny prezentované na našem e-shopu jsou vždy vypěstovány a zpracovány v České republice. Nejedná se o dovoz ze zahraničí, což zaručuje čerstvost a kvalitu produktů. Jsme hrdí na to, že nejsme pouhými přek
  
    Název produktu
    Tento produkt je z vysoce kvalitní materiálu. Hodí se do každého domu, zahrady a bytu. Je vyrobený z oceli.
  
    
upníky, ale sami vyrábíme lyofilizované potraviny s láskou a péčí.

Jablka plná vitamínů

Kdo by nemiloval jablka? Podzimní zdroj vitamínů, který dokonale chutná! Ta naše byla ručně natrhaná v sadech v okolí Uničova a jsou vynikající sladkou pochoutkou, kterou můžete mít vždy po ruce! Skvěle je doplní třeba naše lyofilizované hrušky. Tahle dvojka k vám přinese všechny barvy i chutě podzimu.

Naše ručně sbírané lyo jablka jsou výjimečným ovocem plným zdraví a díky šetrnému procesu lyofilizace v nich zůstanou všechny vitamíny, vůně i chutě a Vy si je tak můžete vychutnat naplno.

JABLKA LYOFILIZOVANÁ (SUŠENÉ MRAZEM)
JABLKA LYOFILIZOVANÁ (SUŠENÉ MRAZEM)

Co je to lyofilizace?

Lyofilizace neboli sušení mrazem probíhá za velmi nízké teploty a tlaku. Tak dochází k sublimaci - voda přechází z pevného přímo do plynného skupenství. Díky tomu se z ovoce odpaří jen voda, aniž by sušení negativně ovlivnilo jeho nutriční hodnoty.

Lyofilizované ovoce takřka neztratí živiny, vitamíny ani minerály. Navíc si zachová přirozenou chuť, vůni i barvu, a tak je téměř k nerozeznání od čerstvého ovoce.

5
1x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
4
LK Avatar autora | 30.1.2024
Sušená jablka byla výborná, velké kusy. Avšak nepřiměřeně vysoká cena 388 Kč/100 g za jablka vypěstovaná v ČR? V porovnání se sušeným mangem, které putuje půl světa do ČR za 267 Kč/100g.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 30.1.2024
Dobrý den Luci, moc děkujeme za zpětnou vazbu. Cena jablíček je ovlivněná člověkohodinami. Sami si je zpracováváme a vzniká zde i odpad. Mango nakupujeme už zpracované a my jej pouze lyofilizujeme. Také zde ovlivňuje cenu i výtěžnost a doba sušení. U jablek je doba sušení delší a výtěznost je u jablek nižší (z 10 kg) než u manga. Snad se mi podařilo cenotvorbu trochu vysvětlit. S pozdavem Lenka Bláhová
5
BB Avatar autora | 17.6.2023
Jablíčka jsou chutná a na přání mi je namleli na prášek.Jsem spokojená.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: