BRUSINKY LESNÍ LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM) - PRÁŠEK
Brusinek bylo v roce 2022 málo, proto v letošním roce brusinky lesní mít bohužel nebudeme. Počkáme si, jestli bude příroda v tomto roce štědřejší.
Brusinky mají blahodárný vliv na náš mozek, ale i močový měchýř.
Z lesa rovnou k Vám. Brusinky divoké pochází z lesů Jeseníků.
Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.
Kategorie: | Prášky sušeny mrazem |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Složení: | 100 % lyofilizované brusinky lesní - divoké |
Země původu: | Česká republika |
Skladování: | Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru. |
Nutriční hodnoty: | Energetická hodnota: 1 416 kJ / 338 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 1,0 g (0,40 g), Sacharidy (z toho cukry): 67 g (35 g), Bílkoviny: 2,0 g, Sůl: 0,00 g |
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: | 700 g |
BRUSINKY LESNÍ LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM) - PRÁŠEK
Přinášíme Vám první lyofilizované divoké brusinky lesní až k Vám domů. Upozorňujeme, že divoké brusinky mají autentickou chuť, jako ty, které znáte přímo z lesa, protože odtud právě pochází. POZOR! Nejedná se o brusinky druhu klikva. Brusinky nejsou nijak doslazované a ochucované.
Minulý rok byla sezóna pro růst brusinek příznivá a vyrostlo jich dostatek. Bohužel, nikdo netuší, jak to bude letos, proto považujme naše lyofilizované divoké brusinky za limitovanou edici s omezeným množstvím. Rostou vysoko v lesích, kam se za nimi vydal náš sběrač, který musel vždy zdolat velkou vzdálenost i stoupání, aby se k nim dostal a za to mu patří velké díky! Je také velmi šetrný ke keříkům, nejen na naši žádost, i z vlastního přístupu k přírodě.
My je doma milujeme nejen pro jejich prospěšnost, ale i višňovo-třešňovou, jemně nakyslou chuť.
Na výrobu 100 g lyofilizovaných brusinek připadá cca 700 g čerstvých brusinek.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.