OVESNÉ VLOČKY BEZLEPKOVÉ BIO, 1000 g

Vybrali jsme pro Vás produkty, které mají BIO certifikaci.


Naše ovesné vločky pochází z Finska, které produkuje jedny z nejkvalitnějších vloček v Evropě. 
Vločky nejsou vysušené, naopak jsou úžasně máslové, velké a chuťově velmi zajímavé.
Na bezlepkové BIO ovesné vločky máme skvělou zpětnou vazbu od všech, kdo již ochutnal.

Skladem (>5 ks)
Kód: R14.202014.1000
123,39 Kč / ks 112,17 Kč bez DPH 123,39 Kč / 1000 g
Kategorie: Špajzka
Záruka: 1 rok
Hmotnost: 1 kg
Složení: 100 % ovesné vločky bezlepkové BIO
Země původu: Finsko
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20 °C, max, 65 % vlhkost vzduchu).
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 1560 kJ / 370 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 6,9 g (1,2 g), Sacharidy (z toho cukry): 59 g (1,3 g), Vláknina: 10 g, Bílkoviny: 13 g, Sůl: 0 g
Certifikace BIO: Zemědělská produkce EU
OVESNÉ VLOČKY BIO
Tip

OVESNÉ VLOČKY BEZLEPKOVÉ BIO

Složení: 100% ovesné vločky BIO - bezlepkové

Země původu: Finsko / (Německo / Rakousko - pokud mají finské výpadek)

Balení: 1000 g

Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od datumu výroby

Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max, 65% vlhkost vzduchu)

GMO:  Ne

 

Nutriční hodnoty na 100g výrobku: 

ENERGIE [kJ / kcal]:                                              1508 / 360

TUKY [g]:                                                                 6,0

      z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] :   1,0

SACHARIDY [g]:                                                      66,0

      z toho CUKRY [g]:                                              1,0

VLÁKNINA [g]:                                                          7,0

BÍLKOVINY [g]:                                                         12,0

SŮL [g]:                                                                    0,00

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit. 

 

Chemicko-fyzické vlastnosti: 

OBSAH VODY: < 8 %

 

Mikrobiologické vlastnosti: 

CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ:                   max. 10.000 KbE/ g

 

KVASINKY:                                                                   max. 10.000 KbE /  g

PLÍSNĚ:                                                                        max. 10.000 KbE /  g

E. COLI:                                                                        max. 100 KbE/g

SALMONELLA:                                                             negativní v 25g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: