JOGURT LYOFILIZOVANÝ (SUŠENO MRAZEM) - PRÁŠEK
Na výrobu 100 g lyofilizovaného, připadá cca 750 g čerstvého jogurtu.
Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.
Kategorie: | Sýry a mléčné výrobky sušeny mrazem |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Složení: | 100 % lyofilizovaný jogurt |
Země původu: | Česká republika |
Skladování: | Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru. |
Nutriční hodnoty: | Energetická hodnota: 2370 kJ 566 kcal Tuky: 27 g z toho nasycené mastné kyseliny: 17 g Sacharidy: 40 g z toho cukry: 40 g Bílkoviny: 34 g Sůl: 0,76 g |
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: | 750 g |
JOGURT LYOFILIZOVANÝ (SUŠENO MRAZEM) - PRÁŠEK
(jogurtum)
Země původu: Česká republika
Složení: lyofilizovaný jogurt: mléko, mléčná bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus (106/g), obsah tuku nejméně 3,5 %
Vyrobeno: ČR
Lyofilizovaný jogurt je vyráběn dle tradiční receptury.
Na výrobu 100 g lyofilizovaného, připadá cca 750 g čerstvého jogurtu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.