Jogurt lyofilizovaný (sušeno mrazem) - prášek

Mrazem sušený jogurt. Lyofilizovaný jogurt má vysoký obsah bílkovin a nízký podíl tuku.

Lyofilizace - metoda sušení mrazem. 

 

Hmotnost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 130.2018130.25 130.2018130.50 130.2018130.100 130.2018130.250 Zvolte variantu
115 Kč / ks 224 Kč / ks 429 Kč / ks 1 040 Kč / ks od 115 Kč / ks 103 Kč bez DPH 200 Kč bez DPH 383 Kč bez DPH 929 Kč bez DPH od 103 Kč bez DPH 460 Kč / 100 g 448 Kč / 100 g 429 Kč / 100 g 416 Kč / 100 g
Kategorie: Sýry a mléčné výrobky sušeny mrazem
Záruka: 1 rok
Složení: 100 % lyofilizovaný jogurt
Země původu: Česká republika
Jogurt
PŮVOD ČESKÁ REPUBLIKA

Popis produktu

Složení:  100 % lyofilizovaný jogurt (mléko, mléčná bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus (106/g), obsah tuku nejméně 3,5 %)

Skladování: Doporučujeme skladovat v suchu při teplotě do 25 °C

Země původu: Česká republika.

Výživové údaje

Energetická hodnota na 100 g: 2370 kJ / 566 kcal, Tuky: 27 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 17 g, Sacharidy: 40 g, z toho cukry: 40 g, Bílkoviny: 34 g, Sůl: 0,76 g.

JOGURT LYOFILIZOVANÝ (SUŠENO MRAZEM) - PRÁŠEK

Lyofilizovaný jogurt

Lyofilizovaný jogurt má vysoký obsah bílkovin a nízký podíl tuku. Lze jej použít na ochucení snídaňových cereálií, salátových dresinků, do pomazánek, koktejlů, pekárenských a cukrárenských výrobků, mražených dezertů a podobně.

Lyofilizovaný jogurt je praktický a skladný: Snadno se přenáší a skladuje bez nutnosti chlazení.

Na výrobu 100 g lyofilizovaného, připadá cca 750 g čerstvého jogurtu.

Lyofilizovaný jogurt

Tento produkt je vyroben z kvalitního jogurtu a sušený pomocí šetrné technologie lyofilizace. Díky tomu si zachovává všechny vitamíny a minerály. Probiotika. Lehkou konzistenci a jemnou chuť. Dodá vašemu tělu energii a potřebné nutriční hodnoty před i po cvičení.

JOGURT LYOFILIZOVANÝ (SUŠENO MRAZEM) - PRÁŠEK
JOGURT LYOFILIZOVANÝ (SUŠENO MRAZEM) - PRÁŠEK

Co je to lyofilizace?

Lyofilizace, neboli sušení mrazem, probíhá za velmi nízkých teplot a tlaku. 

Během tohoto procesu se voda z ovoce přeměňuje přímo na páru, což umožňuje zachování přirozené struktury, barvy, vůně a všech nutričních hodnot, včetně vitamínů a minerálů.

Tato technologie umožňuje ovoce uchovat všechny důležité látky, které jsou obsaženy v čerstvém ovoci, a to i po dlouhou dobu. Díky lyofilizaci se také prodlužuje trvanlivost ovoce a zůstává zachován jeho přírodní chuť a aroma.

Lyofilizované ovoce je ideální jako zdravá a chutná svačina pro děti i dospělé. Díky své kompaktní formě je také skvělou volbou pro sportovce nebo turisty, kteří potřebují rychlý a energetický zdroj během svých aktivit.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: