Olomoucké tvarůžky lyofilizované (sušeno mrazem) - PRÁŠEK

Na výrobu 100 g lyofilizovaných Olomouckých tvarůžků připadá cca 280 g čerstvých Olomouckých tvarůžků.

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Hmotnost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 134.P201882.25 134.P201882.50 134.P201882.100 134.P201882.250 Zvolte variantu
104 Kč / ks 205 Kč / ks 396 Kč / ks 993 Kč / ks od 104 Kč / ks 93 Kč bez DPH 183 Kč bez DPH 354 Kč bez DPH 887 Kč bez DPH od 93 Kč bez DPH 4 160 Kč / 1000 g 4 100 Kč / 1000 g 3 972 Kč / 1000 g
Kategorie: Sýry a mléčné výrobky sušeny mrazem
Záruka: 1 rok
Složení: 100 % lyofilizované olomoucké tvarůžky
Země původu: Česká republika

Popis produktu

Složení: 100 % lyofilizované tvarůžky (tvaroh, jedlá sůl - max. 5,5%, mlékařská kultura, E500, E170). 

Skladování: Doporučujeme skladovat v suchu při teplotě do 25 °C.

Země původu: Česká republika. 

Výživové údaje

Energetická hodnota na 100 g: 1589 kJ / 380 kcal, Tuky: 2,8 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 1,7 g, Sacharidy: 3,9 g, z toho cukry: 3,9 g, Bílkoviny: 84 g, Sůl: 13,2 g.

OLOMOUCKÉ TVARŮŽKY LYOFILIZOVÁNO (MRAZEM SUŠENO) - PRÁŠEK

Lyofilizované tvarůžky

Olomoucké tvarůžky jsou vyrobeny dle tradiční české receptury v Lošticích a dále lyofilizovány. Lyofilizované Olomoucké tvarůžky mají ještě intenzivnější chuť než jak je znáte.

Kousky využijete k nastrouhání jako koření, dochucovadlo nebo jen tak na chleba s máslem. Vynikající jsou v pomazánkách, ale také cibulačce. Nezaváháte ani tehdy, kdy je jen tak zchroupete jako snack. Oproti věnečkům jsou křehké a lehce je rozdrtíte na prach.

Na výrobu 100 g lyofilizovaných tvarůžků připadá cca 260 g čerstvých tvarůž

Sýrečky plné bílkovin

Tvarůžky nám nabízí především bílkoviny. Výborné je, že zároveň obsahují jen velmi málo tuku. Nevýhodou je, že je v nich poměrně hodně soli. Vyrábí se zráním, a to nejčastěji z kravského mléka.

Díky svému vysokému obsahu bílkovin a nízkému obsahu tuku se jeví jako ideální potravina pro dietu a sportovce.

Jedinečná chuť a výrazná vůně, kterou zná určitě každý. Pravé Olomoucké tvarůžky jsou naprosto nezaměnitelné a my je nyní nabízíme v lyofilizované formě.

OLOMOUCKÉ TVARŮŽKY LYOFILIZOVÁNO (MRAZEM SUŠENO) - PRÁŠEK

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: