OLOMOUCKÉ TVARŮŽKY LYOFILIZOVÁNO (MRAZEM SUŠENO) - PRÁŠEK

Na výrobu 100 g lyofilizovaných Olomouckých tvarůžků připadá cca 280 g čerstvých Olomouckých tvarůžků.

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Hmotnost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 134.P201882.25 134.P201882.50 134.P201882.100 134.P201882.250 Zvolte variantu
104 Kč / ks 205 Kč / ks 396 Kč / ks 993 Kč / ks od 104 Kč / ks 93 Kč bez DPH 183 Kč bez DPH 354 Kč bez DPH 887 Kč bez DPH od 93 Kč bez DPH 4 160 Kč / 1000 g 4 100 Kč / 1000 g 3 972 Kč / 1000 g
Kategorie: Sýry a mléčné výrobky sušeny mrazem
Záruka: 1 rok
Složení: 100 % lyofilizované olomoucké tvarůžky
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 1589 kJ 380 kcal Tuky: 2,8 g z toho nasycené mastné kyseliny: 1,7 g Sacharidy: 3,9 g z toho cukry: 3,9 g Bílkoviny: 84 g Sůl: 13,2 g
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: 260 g

OLOMOUCKÉ TVARŮŽKY LYOFILIZOVÁNO (MRAZEM SUŠENO) - PRÁŠEK


Země původu: Česká republika
Složení: lyofilizováno: tvaroh, jedlá sůl - max. 5,5%, mlékařská kultura, E500, E170
Vyrobeno: ČR
 

Olomoucké tvarůžky jsou vyrobeny dle tradiční české receptury v Lošticích a dále lyofilizovány.

Lyofilizované Olomoucké tvarůžky mají ještě intenzivnéjší chuť, než jak je znáte.

 

Použití:

Prášek využijete, jako koření, dochucovadlo, nebo jen tak na chleba s máslem. Vynikající jsou v pomazánkách, ale taky cibulačce.

 

Na výrobu 100 g lyofilizovaných tvarůžků připadá cca 260 g čerstvých tvarůžků.


 

HODNOCENÍ:

https://www.facebook.com/pg/lyopotraviny/reviews/?ref=page_internal

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: