Ovesná kaše s ovocem a ořechy

Přinášíme vám recept na ovesnou kaši s ovocem a ořechy, která je nejen lahodná, ale také plná živin a energie na celé dopoledne. S použitím kvalitních ingrediencí z našeho e-shopu si můžete vychutnat bohatou chuťovou paletu ovesných vloček, osvěžujících lyofilizovaných malin a kakaových bobů, doplněnou o křupavost BIO kešu oříšků. Užijte si zdravou a vyváženou snídani jako skvělý začátek každého dne! 

 

 

Ingredience:

  • 1 hrnek ovesných vloček (lyopotraviny)
  • 1 a 1/2 hrnku mléka (použít můžete i rostlinné mléko)
  • Lyofilizované maliny (lyopotraviny)
  • Kakaové boby od (lyopotraviny)
  • 1 banán
  • Máslo z hořké čokolády (na ozdobení)
  • Lyofilizovaný prášek z BIO rakytníku (lyopotraviny)
  • BIO kešu oříšky nebo jiné ořechy dle preference (lyopotraviny)

Postup:

  1. Příprava ovesné kaše: V hrnci smíchejte ovesné vločky s mlékem a přiveďte k varu. Vařte za občasného míchání asi 5-7 minut, nebo dokud kaše nezhoustne.

  2. Příprava ovocného toppingu: Mezitím nakrájejte banán na plátky.

  3. Dokončení kaše: Jakmile je kaše hotová, přidejte do ní lyofilizované maliny a kakaové boby, které zakoupíte na našem e-shopu. 

  4. Podávání: Kaši posypte lyofilizovaným práškem z BIO rakytníku a BIO kešu oříšky. Ozdobte každou porci plátky banánu a kousky hořké čokolády.

Vyzkoušejte skvělou snídaňovou kaši, která je plná chutí a živin. Přejeme vám dobrou chuť a parádní začátek dne plný energie a radosti!

 

Skvělé recepty na náš blog připravila foodblogerka a nutriční specialistka Romana Haramia, kterou najdete také na Instagramu pod názvem @fit_hit_romana_haramia.