lyopotraviny 2

Jelítkový prejt, pečený, lahůdkový

Tradiční pečený jelítkový prejt s vařenými kroupami, vepřovou krví, škvarky a výraznou chutí česneku. Lahůdka s poctivou strukturou a domácí chutí. Dopřejte si zabijačkové delikatesy po celý rok.

Složení: ječné kroupy vařené (ječné kroupy, voda) 48 %, vepřový lalok, vepřová krev, vepřové škvarky, cibule 5 %, česnek 3 %, jedlá sůl, směs koření

Hmotnost: 240 g

110 Kč / ks 98 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem (>5 ks)
Možnosti doručení
Kód: HT020
Jelítkový prejt, pečený, lahůdkový
Jelítkový prejt pečený lahůdkový perokresba
Novinka
Nejvyšší standard kvality v Evropě!
Nejvyšší standard kvality v Evropě!
Odvážné tvrzení? Vyzkoušejte - pochopíte!
Poctivě lyofilizováno v RAW kvalitě!
Poctivě lyofilizováno v RAW kvalitě!
Sušení do 42 °C zachovává vitamíny i minerály.
Výhradně ruční zpracování všech surovin.
Ručně zpracováno!
Pečlivá kontrola každého kousku.
Žádný překup!
Žádný překup!
Suroviny od českých farmářů sklizeny v plné zralosti.

Detailní popis produktu

Lahůdkový jelítkový prejt je návratem k poctivým řemeslným recepturám. Připravujeme ho z vařených ječných krup, vepřového laloku, krve, škvarků a restované cibule, které dodávají typickou hutnost a plnou chuť. Výrazný podíl česneku (3 %) podtrhuje zabijačkový charakter, který milovníci tradičních chutí jistě ocení. Stačí jen ohřát a podávat s čerstvým chlebem a křenem.

Tipy na servírování:

  • Ohřejte a podávejte s kysaným zelím a vařenými bramborami.

  • Namažte na krajíc chleba a doplňte cibulí a feferonkou.

  • Použijte jako náplň do bramborákových kapsiček nebo slaného závinového těsta.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hotovky
Záruka: > 6 měsíců
Hmotnost: 0.2 kg
EAN: 8594177915448
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 870 kJ / 210 kcal
Tuky: 19 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 3,9 g
Sacharidy: 3,8 g
z toho cukry: 0,4 g
Bílkoviny: 6,4 g
Sůl: 1,1 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola