Uzená niva plísňový sýr lyofilizováno (sušeno mrazem)

Lyofilizovaná niva testery popisována jako: "ty jo, úplně vystřelí chuťové pohárky do vesmíru"!

Tak snad to budete mít úplně stejně :)

Hmotnost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 183.2018183.50 183.2018183.100 183.2018183.250 183.2018183.500 183.2018183.1000 Zvolte variantu
105 Kč / ks 199 Kč / ks 499 Kč / ks 999,01 Kč / ks 1 984 Kč / ks od 105 Kč / ks 91,30 Kč bez DPH 173,04 Kč bez DPH 433,91 Kč bez DPH 868,70 Kč bez DPH 1 725,22 Kč bez DPH od 91,30 Kč bez DPH 2 100 Kč / 1000 g 1 990 Kč / 1000 g 1 996 Kč / 1000 g 1 998,02 Kč / 1000 g 1 984 Kč / 1000 g
Kategorie: Sýry a mléčné výrobky sušeny mrazem
Záruka: 1 rok
Složení: mléko, jedlá sůl, mlékařské kultury, ušlechtilá plíseň Penicillium roqueforti. Sušina: 52 %. Tuk v sušině: 50 %.
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 2408 kJ 575 kcal Tuky: 49 g z toho nasycené mastné kyseliny: 31 g Sacharidy: 2,2 g z toho cukry: 2,2 g Bílkoviny: 34 g Sůl: 7,8 g
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: 180 g

Uzená niva plísňový sýr lyofilizováno (sušeno mrazem)

 
 

O nivě Luba snil už dlouho, ale stále nebyl čas ji usušit. Já nivě moc neholduji, takže jsem jeho touhu moc nesdílela. Konečně na ni ale došlo a musím uznat, že je fantastická. Já si vybírám spíše kousky bez zelené plísně, tyto části jsou více aromatické. Zatím každý, kdo ochutnal, byl absolutně nadšený. Doufejme, že i VY!

Použití:

Při vzorkování jsme zjistili, že jsou sýry neuvěřitelně žravé :). Když si vezmete jeden, za chvíli Vám to nedá a jdete pro další. Lyofilizovaná niva má výhodu, že si ji můžete vzít kamkoli a nezkazí se Vám a zároveň víte, že máte po ruce opravdu zdravou svačinku, nebo chuťovku. Lehce ji také rozdrolíte třeba do pomazánky, nebo třeba do špaget.

Lyofilizovaná niva je krásně křupavá a dokonale se rozpadne v puse. 

Doporučujeme také, jako netradiční dárek, protože je pravděpodobně jediná na světě svého druhu. 

 

Na výrobu 100 g lyofilizovaných sýrů připadá cca 180 g čerstvých sýrů.

 

 

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Z Avatar autora | 14.2.2023
Neuzauzená niva je chuťově lepší. Ale i ta uzená je výborná.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: