Čočka klíčky lyofilizované (sušeno mrazem)

Mrazem sušené čočka klíčky. Klíčky můžete jíst syrové nebo je v chladných měsících přidávat do horké polévky či jako posypku na pokrmy. V létě jsou výborné do salátů.

Lyofilizace - metoda sušení mrazem. 

Hmotnost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 28.201828.50 28.201828.100 28.201828.250 28.201828.500 28.201828.1000 Zvolte variantu
83 Kč / ks 159 Kč / ks 389 Kč / ks 776 Kč / ks 1 545 Kč / ks od 83 Kč / ks 74 Kč bez DPH 142 Kč bez DPH 347 Kč bez DPH 693 Kč bez DPH 1 379 Kč bez DPH od 74 Kč bez DPH 166 Kč / 100 g 159 Kč / 100 g 156 Kč / 100 g 155 Kč / 100 g 155 Kč / 100 g
Kategorie: Klíčky sušené mrazem
Záruka: 2 roky
Složení: 100 % klíčky čočky
Země původu: Česká republika
Čočka klíčky
RAW

Popis produktů

Složení: 100 % lyofilizované klíčky čočky. 

Skladování: Doporučujeme skladovat v suchu při teplotě do 25 °C

Země původu: Česká Republika. 

Výživové údaje

Energetická hodnota na 100 g: 1094 kJ 261 kcal Tuky: 1,5 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g Sacharidy: 54 g z toho cukry: 2,5 g Bílkoviny: 22 g Sůl: 0,07 g.

ČOČKA KLÍČKY LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM)

Lyofilizované klíčky čočky

Lyofilizované klíčky jsou složeny ze 100% klíčků čočky bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Klíčky byly naklíčeny a kontrolovány v přísných hygienických podmínkách a pod přísným dohledem Státní zemědělské potravinářské inspekce (SZPI).

Při styku s vodou se z lyofilizovaných klíčků, během pár okamžiků, stávají opět čerstvě naklíčené klíčky.

Na výrobu 100 g lyofilizovaných klíčků připadá cca 250 g čerstvých klíčků.

Lyofilizované klíčky čočky

U naklíčené čočky platí to, co u všech ostatních naklíčených semínek. Během procesu klíčení se vzbudí spící energie, semínko začne růst a množství vitamínů a enzymů zmnohonásobí svůj objem. Budeme-li klíčky jíst, dostaneme právě tuto vitální energii, posílíme imunitu a pomůžeme tělu zbavit se škodlivých látek.

Naklíčená čočka je nejen chutná, ale také bohatá na vitamíny C, E a minerály, které vznikají v novém klíčícím životě semene. Obsahují také velké množství exogenních enzymů, které podporují ozdravné procesy v těle a dobře působí i na úbytek váhy.

Klíčky jsou vhodné k okamžité konzumaci - ideální do salátů, pomazánek a hotových jídel.

ČOČKA KLÍČKY LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM)
ČOČKA KLÍČKY LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM)

Co je to lyofilizace?

Lyofilizace, neboli sušení mrazem, probíhá za velmi nízkých teplot a tlaku. 

Během tohoto procesu se voda z ovoce přeměňuje přímo na páru, což umožňuje zachování přirozené struktury, barvy, vůně a všech nutričních hodnot, včetně vitamínů a minerálů.

Tato technologie umožňuje ovoce uchovat všechny důležité látky, které jsou obsaženy v čerstvém ovoci, a to i po dlouhou dobu. Díky lyofilizaci se také prodlužuje trvanlivost ovoce a zůstává zachován jeho přírodní chuť a aroma.

Lyofilizované ovoce je ideální jako zdravá a chutná svačina pro děti i dospělé. Díky své kompaktní formě je také skvělou volbou pro sportovce nebo turisty, kteří potřebují rychlý a energetický zdroj během svých aktivit.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: