VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, v dnešních dnech prochází eshop aktualizací. Pokud Vám nebude cokoli fungovat, moc se omlouváme, ale určitě již brzy dáme do pořádku :)

ČERVENÁ ŘEPA LYOFILIZOVANÁ (SUŠENÁ MRAZEM)

Na výrobu 100 g lyofilizované řepy, připadá cca 800 g čerstvé řepy.

 

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Varianta
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 30.201830.25 30.201830.50 30.201830.100 30.201830.250 30.201830.500 30.201830.1000 Zvolte variantu
115 Kč / ks 226 Kč / ks 443 Kč / ks 1 097 Kč / ks 2 191 Kč / ks 4 351 Kč / ks od 115 Kč / ks 100 Kč bez DPH 196,52 Kč bez DPH 385,22 Kč bez DPH 953,91 Kč bez DPH 1 905,22 Kč bez DPH 3 783,48 Kč bez DPH od 100 Kč bez DPH
Kategorie: Sušené potraviny mrazem
Záruka: 2 roky
Složení: 100 % lyofilizovaná červená řepa
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 1413 kJ 337 kcal Tuky: 1,7 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g Sacharidy: 61 g z toho cukry: 60 g Bílkoviny: 11 g Sůl: 0,85 g
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: 800 g

ČERVENÁ ŘEPA LYOFILIZOVANÁ (SUŠENÁ MRAZEM)

(Beta vulgaris var. vulgaris)

Země původu: Česká republika

Složení: 100% červená řepa

Vyrobeno: ČR

                                                  

Lyofilizovaná řepa je složena ze 100% řepy bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Chuť lyofilizované řepy zůstává zachována, jako když si ji právě utrhnete. Výhodou je, že chutná, jako čerstvá, ale nebarví, jako čerstvá, takže si ji můžete schroupnout na gauči u filmu, místo smažených chipsů.

 

Na výrobu 100 g lyofilizované řepy, připadá cca 800 g čerstvé řepy.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: