BIO bulgur, 1 kg

Skvělá příloha k masu, zelenině či k tofu.

- Lze uvařit na sladko s rozinkami a oříšky, jako ranní kaše, ale i hlavní chod.

Hmotnost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (>5 ks)
Kód: 2020411000
80 Kč / ks 71 Kč bez DPH 8 Kč / 100 g
Kategorie: BIO obiloviny / luštěniny / rýže
Záruka: 1 rok
Složení: 100% bulgur pšeničný BIO
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max, 65% vlhkost vzduchu) .
bulgur PhotoRoom.png PhotoRoom
BIO BEZ LEPKU

Popis produktu

Složení: 100 % BIO pšeničný bulgur.

Skladování: Chraňte před přímým slunečním zářením.

Země původu: Turecko.

Výživové údaje

Energetická hodnota na 100 g: 1422 kJ / 340 kcal, Tuky: 1,3, g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g, Sacharidy: 63,4 g, z toho cukry 0,4 g, Vláknina: 12,5 g, Bílkoviny: 12,3 g, Sůl: 0,043 g. 


BIO bulgur, 1 kg

BIO pšeničný bulgur

Bulgur je lehce stravitelný, obsahuje vysoký podíl vlákniny i bílkovin. Jeho chuť je lehce oříšková a jeho příprava vám nezabere více než 20 minut. Můžete ho přidat do polévky nebo ho podávejte jako přílohu. Bulgur v BIO kvalitě se zaručeně rychle stane vaší oblíbenou obilovinou.

Příprava: Bulgur propláchněte čistou vodou. Zalijte studenou osolenou vodou nebo zeleninovým vývarem 1:2, vařte 12 - 15 min., nechte odstát pod pokličkou cca 5 min.. NEBO  jej vařte v rýžovaru, jako rýži.

Nadpis: Název produktu

Tato zlatavá zrnka jsou bohatým zdrojem vlákniny, vitamínů, minerálů, bílkovin a jedná se o lehce stravitelnou potravinu. 

Bulgur by tak neměl chybět v jídelníčku dětí, sportovců, diabetiků, veganů, vegetariánů či při hubnutí. Jeho příprava je velmi snadná a rychlá. Nejčastěji se v kuchyni využívá jako náhrada rýže. Skvěle vás zasytí a pro lehce oříškovou chuť si bulgur v BIO kvalitě zaručeně oblíbíte.

Bulgur skvěle funguje jako příloha, ať už k masu, rybám či mořským plodům. Můžete jej použít také jako vložku do polévky.

BIO bulgur, 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: